Veckans blogg: Linnea Moberg

Hon flyttar till New York till hösten, är en riktig perfektionist och föredrar att dansa på borden på klubben. Veckans blogg här på Nouw är Linnea Moberg. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Linnéa?
Var tvungen att fråga Kostas när han var på besök om detta, han sa att jag är en social, glad och omtänksam tjej. Men lite grundläggande information om mig är att jag är 22 år nu till hösten, jag läser digitala medier på högskola och bor just nu i Göteborg. Mina visioner och drömmar är stora och dansa i högklackat är aldrig något jag tackar nej till. Framtiden gör mig taggad då jag redan börjat planera den. Så det är bara att ha ett leende på läpparna och möta varje dag med ett öppet sinne. Det negativa kan vi slänga i papperskorgen, för en sådan person vill jag inte vara.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid varit väldigt kreativ som person, så började blogga redan i tidig ålder men det är först nu på senare år som jag börjar ta det mer seriöst. Då utrustning och utveckling inom olika redigerings program blir bättre och bättre. Sedan att man även nu i senare ålder får uppleva och göra roligare saker, gör ju att man faktiskt har mer att dela med sig av och detta leder till att man vill fortsätta.

Vad bloggar du om?
Just nu så kan man läsa om roliga händelser och vardagen mest, shopping och frukostar tar stor del med. Men då bloggen är ett ställe för mig att uttrycka mig kreativt och med text, så kommer den bli mer och mer personlig.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Detta kan inte riktigt jag svara på, men kvalité på bilder försöker jag alltid att hålla och det tror jag uppskattas. Sedan har jag även fått kommentarer av vänner om att kollagen som jag har gjort har inspirerat. 

Är det stor skillnad mellan bloggens Linnéa och verklighetens?
Både ja och nej, jag är ju ärlig på bloggen. Men samtidigt kan jag inte visa mitt "översociala" och glada jag helt via bilder och text. Har haft funderingar på en youtube kanal ett tag, men det blir ett framtidsprojekt.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Vad skall jag säga, som en bergodalbana kanske. Den speglar väldigt mycket mitt liv och vad jag fokuserar på för tillfället. Ena stunden är bloggen fylld med wanties, andra stunden massa nyttig mat eller partybilder. Jag försöker inte spela någon annan, utan det som sker det får ni se.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Inte vad jag minns men självklart har jag tagit bort inlägg som jag publicerat många gånger. Men det handlar mest om att jag inte anser att det ser bra ut i flödet på bloggen. För mycket perfektionist ibland.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Nyheterna, sportnytt eller mammalivet. Finns mycket mer som jag inte delar med mig av självklart, men detta ovan existerar inte i mitt liv så det kommer inte att komma upp i alla fall. 

Vad gör en bra blogg?
En bra blogg kräver kvalité, snygg design och en personlighet.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. På klubben är jag garanterat den som är först upp på borden och dansar, det handlar inte alltid om alkoholhalten utan att jag älskar att bjuda på mig själv.
2. Mina vänner skulle säga att jag utan tvekan pratar snabbast i världen.
3. Jag har inte fått diagnosen ADHD men mina vänner är övertygade om att jag har det...

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Oj vart skall man börja? Denna lista är lång. Men som Andy Warhol sa ”I never read, I just look at pictures”, så de bloggar jag läser har bra kvalité på deras bilder och ger mig inspiration. Några av dessa är: Janni Delér, Angelica Blick, Rami Hanna och Lisa Olsson.

Bloggar som jag inte läser är oftast de med en rörig design, dålig kvalité på bilder eller helt enkelt bloggar som inte uppfyller mina intressen.

Varför ska man läsa din blogg?
För att följa min spännande resa till New York som jag gör till hösten, jag ska bo där i 3 månader. Kommer att utvecklas samtidigt som jag kommer leva livet, kan inte vara mer än taggad. Efter det väntas även 2 månader på oklar ort, men planerna har varit Dubai. Men det återstår att se!

Foto: Mikaela Watsfeldt