Veckans blogg: Katrin Berndt

Veckans blogg: Katrin Berndt

Hon har en egen youtube-kanal, bloggar och säger själv att hon alltid har något på gång i sitt liv. Veckans blogg här på Nouw är 21-åriga Katrin Berndt. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Katrin?
Jag är 21 år, har varit väldigt aktiv på sociala medier i många år och det känns som att jag alltid hittar på nya saker med mitt liv. Jag har pluggat i Malmö, jobbat i Göteborg och nu är jag YouTuber på heltid medan jag bor med min pojkvän i lilla Motala. Mina kanaler handlar främst om smink, kroppsmodifieringar och självkänsla på olika sätt!

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga 2008. Alla började blogga 2008! Kissie, Dessie, Paow, Blondinbella, Kenza! Jag siktade på att bli nya Blondinbella, tror jag. Sen har jag bloggat av och till i alla dessa år, och den här senaste satsningen är mest för att visa en annan dimension av mitt liv jämfört med YouTube, Facebook, Tumblr, Twitter och Instagram haha!

Vad bloggar du om?
Det är en väldigt renodlad livsstilsblogg. Det är skönt att kunna skriva av sig lite då och då, berätta roliga saker som hänt under dagarna som inte riktigt hör hemma på någon annan kanal. Sedan skriver jag mycket om olika produkter och grejer jag köpt! Det är alltid kul att tipsa om saker!

Varför läser folk just din blogg, tror du?
I dagsläget tror jag faktiskt att majoriteten läser för att de redan "känner mig" från YouTube eller någon annan kanal! Jag hoppas dock att jag kan hitta några nya läsare här med! Det hade varit väldigt kul. Och jag tror mest att de läser för att hålla sig uppdaterade på vad jag gör när jag inte lägger upp videos och så!

Är det stor skillnad mellan bloggens Katrin och verklighetens?
?
Hmmm... Nja. Det är svårt att säga. Jag brukar säga att 100% av det jag lägger upp online är jag, men jag är inte 100% av det jag lägger upp. Det är klart det finns aspekter jag inte delar med mig av, men det jag faktiskt skriver är helt och hållet en spegling av mig som person.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Lite hit och dit, ingen avancerad struktur. Försöker få den att likna mig och mitt liv så mycket som möjligt haha! Den ger definitivt en överblick av mitt liv!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
I mitt liv? Ja garanterat, många gånger haha! Men trott eller ej, så lär man sig av sina misstag. Jag har sagt olämpliga grejer på min YouTube-kanal och säkert skrivit ett och annat på bloggen med. Men jag är aldrig ute efter att förolämpa någon så det är bara att be om ursäkt, lägga det på minnet och gå vidare.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Tankar och känslor jag har som jag inte riktigt accepterar och erkänner för mig själv haha! Typ... Avundsjuka, mycket irrationell irritation och så vidare. Jag är rätt överkänslig, och det är något jag GÄRNA skriver överallt och tjatar om 24/7, men det är vänner till för, inte en blogg med ett stort gäng läsare! ;)

Vad gör en bra blogg?
Kontinuitet, fräscha bilder och korrekt språk. Och enligt mig en positiv inställning.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag har representerat USA i innebandy-VM för damer.
2.
Jag älskar mango-puré från barnmatssektionen.
3.
Sen jag har flyttat ihop med min pojkvän känner jag ett KONSTANT behov av att städa, vilket om man känner mig, är sinnesjukt.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser Kenzas och Blondinbellas bloggar dagligen, Fokis kanske en gång i veckan och FitnessJulia + Linn Löwes lite då och då när jag känner för det! Kanske klickar mig in på Kissie nån gång i månaden med hehe…

Varför ska man läsa din blogg?
Jag själv läser bloggar där man får en helhetsbild av någons vardag, och det är det jag tycker är intressant. Så om du som läsare också gillar det så hoppas jag att min blogg kan vara något för dig!

Katrins blogg: nouw.com/wanny