Veckans blogg: Isabella Landeback

Veckans blogg: Isabella Landeback

Hon älskar inredning, är beroende av sin hårborste och har oftast ett leende på läpparna. Veckans blogg här på Nouw är Isabella Landeback. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Isabella?
Jag är en ambitiös och driven tjej på 19 år som älskar inredning, mode, och att fota. Jag läser till Grafisk Designer på gymnasiet, och det brinner jag verkligen för. Jag har även extraknäckt en del som modell, men nu fokuserar jag mest på det grafiska hållet. Jag ses alltid med ett leende på läpparna och levererar alltid med 100 % vad det än gäller.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid tyckt om att skriva, och läste flitigt dem största bloggarna varje dag. En dag bestämde jag mig helt enkelt för att bli en av alla bloggerskor. Men jag tror det var först när jag startade en blogg på Nouw som jag kände mig som en riktigt bloggerska men riktiga läsare och det är nu på den senaste året som min blogg har blivit mer uppskattad och seriös.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar om allt från inredning, mode, skönhet, mat och allt i vardagen. Jag börjat det senaste med att blogga mer om inredning och pyssel, allt om hur man kan sy ett shabby chic kuddfodral till hur man pyntar ett ljusfat. Det händer också ofta att jag laddar upp nyttiga hälsorecept.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag tror att dem som läser min blogg återvänder hit för att jag planerar mina inlägg noggrant, och alltid ser till att mina bilder är på topp och bloggar sällan från mobilen med brusiga bilder. Jag låter verkligen mina läsare veta vad jag gör varje dag, vare sig det gäller en mysig fika eller pyssel i vardagen. Jag tycker det syns att jag lägger ner tid på min blogg och så länge den ser fin ut så är jag nöjd!

Är det stor skillnad mellan bloggens Isabella och verklighetens?
Nej, det är det faktiskt inte! Förutom att jag kan vara otrolig lat och stökig ibland så är det ingen större skillnad på den Isabella ni lär känna i bloggen.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle beskriva min blogg lite som en allt i allo blogg ungefär. Jag bloggar framför allt om dem typiska ämnen som inredning, mode och skönhet som sagt. För mig är det viktigt att bilderna står för det mesta i mina inlägg, och ibland när jag inte har fina bilder att lägga upp vill jag helt enkelt inte blogga alls.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Ja, det finns tillfällen då jag får prestationsångest och kan radera inlägg när jag känner att dem inte är bra nog. Men oftast är det att jag publicerar ett inlägg och ångrar mig sekunden senare.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
I min blogg får ni inte läsa om mitt privatliv naturligtvis, jag skriver mycket om min vardag och saker som händer där men aldrig att jag skriver skvaller eller personliga händelser.

Vad gör en bra blogg?
En bra blogg är något man vill återkomma till, och kan läsa varje dag. För mig är en bra blogg någon som verkligen tar sin blogg på allvar och det ska märkas att hen lägger ner tid på den. Det ska vara bra uppdatering, fina bilder och relativa inlägg. Det är också viktigt med variation, så att man inte bloggar om samma sak inlägg efter inlägg. Annars tröttnar man lätt!

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag älskar lakrits och mitt absoluta favoritgodis är turkisk peppar.
2. Jag är beroende av shopping och shoppar mycket mer än vad som syns i bloggen.
3. Jag kan inte gå hemifrån utan min borste!

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag ser upp till Kissie, Kenza och Janni Delér. Jag följer dem varje dag och hoppas en dag att jag kan komma lika långt som dem. Sedan kan inte komma på någon specifik blogg som jag inte läser.

Varför ska man läsa din blogg?
Vill du bli inspirerad inom inredning, skönhet och mode? Ja, då har du nog hittat helt rätt.

Isabellas blogg: nouw.com/landeback
Foto: Felicia Sewerinsson