Veckans blogg: Fanny Nilsson

Hon är en glad tös som man alltid ser med kameran i högsta hugg. Hon har tränat friidrott den största delen av sitt liv och i höst flyttar hon till Australien. Veckans blogg här på Nouw är Fanny Nilsson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Fanny?
Hmmm, en påhittig tokfia. Känner mig som en glad tös och folk säger detsamma. Ser man mig ser man förmodligen en liten kamera i närheten. Och ser jag min chans att tävla i något så gör jag det. Mina närmsta vet mycket väl att det sitter en vinnarskalle innanför pannbenet på mig.

Hur kom det sig att du började blogga?
Det blir såååå mycket roligare att fotografera om man får dela med sig utav bilderna. Så av den anledningen att jag jämt springer runt med kameran i högst hugg. Att få dela med sig av lite fint i livet tycker jag är kul. Lyckas jag på vägen inspirera andra klappar jag mig själv på axeln.

Vad bloggar du om?
Mina upplevelser och bilder i enkel mening. Väljer att visa mina guldkanter i livet. Sånt som hjärtat slår några extra volter för blir det klart mest utav.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
En fråga jag ställer mig själv. Kanske för att det syns att jag lägger mycket av min tid på fotografi och redigering. Ser inte bloggen som ett måste, utan mer en fristad. Kanske syns det att mitt hjärta slår några extra slag för kreativitet genom kameralinsen och några enkla fraser.

Är det stor skillnad mellan bloggens Fanny och verklighetens?
Orden är mina men svårt att veta om folk tolkar allt som jag vill. Några lögner eller påhitt hittar ni inte.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Som min sida. Jag bestämmer över allt, min egna lilla chef på bloggen. En kompott av upplevelser och en bit av mig. Fokus ligger på bilder, skulle inte uppdatera utan bilder.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Inget jag lagt på minnet. Så misstänker att det har jag inte gjort.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det finns massor jag väljer bort. Saker jag anser tråkiga undviker jag att fylla bloggen med. Misstänker att tråkigheter vill varken ni eller jag ta in. Att vara för personlig lägger jag ingen vikt på. Min personlighet får istället omgivningen känna på.

Vad gör en bra blogg?
BILDERNA ! A och O. Och självklart en go och positiv inställning. Kvalité och en fin tanke bakom det man gör

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1.
Morgonmänniska så det ryker om det och ingen kvällsmänniska.
2.
Tränat friidrott i 11 år. Fokus på långsprint.
3.
I höst flyttar jag till Australien för att jobba och resa på obestämd tid.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Tittar in på många begåvade inom fotografi, kreativitet, mat och en del mode. Sen läser jag även vänners vardags bloggar.

Varför ska man läsa din blogg?
Man ska tänka på sig själv i första hand. Så om DU fick upp ögonen är du varmt, varmt välkommen hit till mig.

Writer
Redaktionen