Veckans blogg: Fanny Berglund

Veckans blogg: Fanny Berglund

Hon är en nittonårig tjej ifrån Norrland, hennes fokus på bloggen är foto och hon hoppas att ni kommer inspireras! Veckans blogg här på Nouw är Fanny Berglund. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Fanny?
En nitton år gammal tjej från norr med lite för många intressen, samt inga och allt för många framtidsplaner på samma gång. Jag älskar goda frukostar, tunga pass i gymmet, att få till ett riktigt bra blogginlägg och myskvällar i soffan.

Hur kom det sig att du började blogga?
Att jag började blogga kom sig rätt naturligt då jag länge haft ett intresse för att fotografera. Jag kände behovet av ett forum där jag kunde dela med mig av mina bilder och få utlopp för lite av all min kreativitet.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar om lite allt möjligt. Mode, inredning, mat, träning och vardag bland annat. En salig blandning helt enkelt!

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Kanske just på grund av variationen mellan inläggen. Jag tror och även att folk läser min blogg för att de ser att jag lägger ner tid och energi på mina inlägg. Sedan hoppas jag såklart att de blir en gnutta inspirerade också!

Är det stor skillnad mellan bloggens Fanny och verklighetens?
Nej det skulle jag inte säga. Däremot får ni inte lära känna hela mig då jag sällan tar upp tankar, känslor och allt för personliga saker.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Stilren och ljus med största fokus på bilderna.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej inte vad jag kan komma på. Eftersom att jag skriver rätt ytligt finns det inte mycket att ångra haha.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Ni får inte ta del av allt för många av mina åsikter eller djupare tankar och känslor.

Vad gör en bra blogg?
Kvalité på bild och text är vad som gör en blogg bra. Det tror jag inte att jag är ensam om att tycka! Min blick drar sig även till en snygg och stilren design. Den första anblicken tycker jag ofta säger mycket om resten av bloggen!

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
- Jag är världens mest obeslutsamma människa.
- Det är någonting fel på mina lillfingrar för jag kan liksom inte sträcka ut dem helt utan de är alltid lite böjda. De som ser det för första gången tycker alltid att det är lika roligt och konstigt.
- Jag älskar att fotografera mat. Min pojkvän brukar bli smått irriterad då maten alltid tenderar att bli kall innan han får börja äta, haha.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser bloggar med mycket fokus på bilder och bloggar som inspirerar mig. Bloggar med halvtaskiga mobilbilder, långa texter och röriga designer väljer jag att undvika.

Varför ska man läsa din blogg?
?
För att förhoppningsvis få lite inspiration och tips samt för att få läsa om allt och ingenting.

Fannys blogg: nouw.com/fannybe