Veckans blogg: Emma Friman

Veckans blogg: Emma Friman

Hon bor i Stockholm, drömmer om att resa efter gymnasiet och älskar att inspirera. Veckans blogg här på Nouw är Emma Friman! Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Emma?
Ja vem är jag? Det kan man undra! Jag bor på en ö som heter Lidingö och som ligger en liten bit utanför Stockholms innerstad. Just nu går jag juridik programmet på Östra Real och som det ser ut nu drömmer jag om att resa efter gymnasiet. Tiden utanför skolan spenderas mycket med vänner.

Hur kom det sig att du började blogga?
Nästintill alla i min kompiskrets hade en blogg och då blev det bara att man hakade på den trenden och startade en egen. Sen dess har bloggandet utvecklats under åren och jag skulle inte säga att min blogg är den samma idag som dagen då jag skrev mitt första blogginlägg.

Vad bloggar du om?
På min blogg finner man bilder från min vardag och även en hel del bilder på vad jag har på mig.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag hoppas att det är för att de blir inspirerade, det är iallafall mitt mål.

Är det stor skillnad mellan bloggens Emma och verklighetens?
Nja det skulle jag inte säga, tror mina läsare får en rätt klar uppfattning om hur jag är som person. Klart att mina läsare inte vet allt om mig, men jag skulle ändå tro att den Emma ni ser på bloggen är den samma i verkligheten.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Min blogg är väldigt enkel i sig. Den är fylld med bilder och ofta inte så långa texter.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej! Inte skrivit, men det finns däremot en del bilder som jag idag tycker var onödiga att jag laddade upp. Sånt händer! Och det är verkligen inget jag lägger energi på.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
I min blogg är jag inte så personlig. Jag har valt att inte berätta allt i minsta detalj som händer runt om i mitt liv utan istället utesluter jag ofta de mest personliga detaljerna.

Vad gör en bra blogg?
Många säger att kärnan till en bra blogg är mycket uppdatering men jag tycker att det absolut viktigaste är att leverera det som läsarna vill se mer av. Och vet du inte det är det bara att fråga dina läsare! Bra bilder är även alltid något som går hem hos folk.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag lägger ofta fokus på alldeles fel saker
2. Jag är b
esatt av att ha musik i mina hörlurar
?3. T
ill sist är att jag är gluten allergiker.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Det går i perioder vilka bloggar jag tycker är intressanta att läsa. Men något som alltid går hem är mina kompisars bloggar och även Kenzas. Där finns det alltid något man kan hämta inspiration från.

Varför ska man läsa din blogg?
Tycker alla ska ge min blogg en chans, alla bloggar är olika och man faller för olika saker när det gäller bloggare. Hoppas min blogg faller er i smak!

Emmas blogg: nouw.com/frimane