Veckans blogg: Ellen Johansson

Veckans blogg: Ellen Johansson

Hon är en nyfiken tjej som älskar att träffa nya människor och alltid är sig själv till 100%. Hennes blogg handlar om sitt liv där hon inte är rädd för att dela med sig av djupare tankar och åsikter. Veckans blogg här på Nouw är Ellen Johansson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Ellen?
Jag är en extremt lättsam, spontan och nyfiken tjej som älskar att träffa nya människor. Jag är just nu bosatt i centrala Göteborg och är 19år gammal. Jag är både den där typiska tjejiga tjejen som gillar att pyssla med hår och smink, men sen så är jag även en sportig och tävlingsinriktad Ellen som älskar allt som har med sport och fart att göra! Alla som känner mig skulle nog hålla med om att jag är en envis brud med alldeles för mycket åsikter om allt haha.

Hur kom det sig att du började blogga?

Jag tror att det är för jag behövde få skriva av mig och göra av med energi och samtidigt vara lite kreativ, och sedan såklart eftersom jag verkligen hade älskat att jobba inom media och då tycker jag att en blogg är en perfekt plattform där man kan marknadsföra sig själv och annat.


Vad bloggar du om?

Detta är en så himla svår fråga och helt ärligt så har jag väll inte riktigt hittat en nisch än, men mitt mål är verkligen att blogga om precis det jag känner just för stunden, för jag tror det blir en mer genuin bild av mig då. För jag älskar mode, fest och liknande saker, men jag har även gått igenom en del jobbiga saker som jag mer än gärna pratar om, då jag tycker det är så galet viktigt att man inte får en bild av att livet är eller ska vara perfekt. Jag vill inte förespråka något som inte är verklighet, för vi alla är ju bara människor i slutändan.


Varför läser folk just din blogg, tror du?

Förhoppningsvis är det ju på grund av att dom kan känna igen sig i det jag skriver eller tycker att jag skriver om roliga och intressanta saker. Jag vågar vara personlig samtidigt som jag vågar visa att även fast livet kan vara skit i emellanåt så kan man leva och göra roliga saker och det går att må bättre!

Sen är jag ju en lite halvgalen tok som gör bort mig och skrattar åt det mesta och det kanske folk tycker kan vara skoj att läsa om!


Är det stor skillnad mellan bloggens Ellen och verklighetens?

Verkligen inte, jag är mig själv till 100% och det är sådan jag är som person oavsett situation, jag kan inte hålla tillbaka på mig själv och jag ser ingen anledning till att inte vara mig själv på bloggen, folk får faktiskt tycka precis vad dom vill om mig och jag kunde inte bry mig mindre ifall det är någon som inte tycker om mig.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Min blogg är en salig blandning av kläder, fest och djupa inlägg om min psykiska ohälsa och mina tankar kring det ämnet. Det kan dyka upp precis vad som helst på bloggen, och oftast vet jag knappt själv vad som händer om 10 minuter. Det är mest bilder och kortare texter men emellanåt kommer långa inlägg när jag får feeling och måste skriva av mig!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, jag har ju inte hunnit blogga i mer än kanske en månad och målet är ju att det inte ska hända då jag är helt öppen med vem jag är och vad jag tycker, men alla gör vi misstag och saker kan missuppfattas! Så vi får väll se, det kommer säkert hända haha.

Vad får vi inte läsa i din blogg?

Ni kommer inte få läsa en blogg om en tjej som låtsas ha det perfekta livet till syns, jag kommer inte förespråka några sjuka ideal. Men i övrigt kan nog vad som helst hända, jag försöker att ta allt precis dom det kommer och jag vill inte lova något jag i slutändan inte kan hålla.


Vad gör en bra blogg?

Oj, jag skulle inte säga att det finns en speciell faktor som alla måste ha för att ha en bra blogg. Möjligen i så fall om jag ska tala ur min synvinkel så tycker jag det blir intressantare ifall man har en personlig rödtråd som ger bloggen en egen identitet. Men det finns så mycket olika bra och fina bloggar som alla intressanta på sitt egna vis.


Berätta tre saker vi inte visste om dig.

1. Jag har som yngre varit landslagsryttare i hästhoppning.
2. Jag har alltid bott i Göteborg men har flyttat över 10 gånger.
3. Jag är totalt serie besatt och kollar serier exakt varje dag.


Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?

Jag läser faktiskt nästan bara mina kompisars bloggar, bland annat Ellinor Löfgrens och Tyra-Stina Mims. Men även ibland Petra Tungårdens och Marie Serneholts m.fl. Det finns ingen blogg jag ”inte läser”, men jag är inte superintresserad av träning och kost bloggar.


Varför ska man läsa din blogg?

För att jag är en helgalen, rolig brud som aldrig är feg för äventyr och nya upptåg och vad som helst kan hända med mig och jag hoppas att alla kan relatera till i alla fall något i min blogg, glatt som ledsamt.

Ellens blogg: nouw.com/ellenj

Foto: @Fiffiz