Veckans blogg: Ella Brax

Veckans blogg: Ella Brax

Hon är nogrann, älskar mode och tycker bilderna i bloggen är något av det viktigaste. Veckans blogg här på Nouw är Ella Brax. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Ella?
Jag är en 16 årig sprallig tjej från Göteborg med ett stort mode intresse. Idag går jag första året av ekonomilinjen på gymnasiet LM Engström då en av mina många drömmar är att som entreprenör starta något eget.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag kände att jag ville starta något eget. Något som jag själv kunde utveckla, utvecklas inom och se växa. Det är en sådan speciell känsla när man lyckas med något man skapat helt själv- och det går bra! Bloggen blev även ett forum där mina hobbies som mode och fotografi nu fick växa i samklang.

Vad bloggar du om?
Jag brukar säga att det är en mode- och livsstilsblogg. Jag har ett brinnande intresse för mode, fotografering och kläder samtidigt som jag delar med mig av min vardag, livsstil och mina resor. Här kan man faktiskt läsa om lite allt möjligt inom dessa ämnen. En varierad blogg tror jag är viktig, om inte bara för mig så för mina läsare.

Varför läser folk just din blogg, tror du?

Jag lägger ner extremt mycket tid på bloggen och är väldigt ambitiös, noggrann och passionerad när det gäller inläggen både vad gäller text och foto. Detta tror jag syns och får den att se stilren, professionell och vacker ut… hoppas jag!

Är det stor skillnad mellan bloggens Ella och verklighetens?
Jag skulle säga att bloggen återspeglar mitt liv väldigt väl. Men när folk går in för att läsa min blogg tror jag att det är för att bli inspirerade, glada och boostade. Jag ser ingen anledning till att tynga ner folk med mina problem. Mitt liv kanske framstår som en aning mer okomplicerat än vad det är i verkligheten. Men jag har egentligen inga större bekymmer. Jag är en glad och positiv tonåring vilket jag försöker genomsyra i bloggen med. Jag tror att man kommer längst genom att vara sig själv!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Fräsch, glad, inspirerande och härlig! Jag försöker sträva efter att folk ska bli glada av att läsa mina texter och scrolla runt bland mina bilder!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej i alla fall inte än, phu! Jag är väldigt noggrann i vad jag publicerar och delar med mig av. Jag försöker att vara personlig utan att vara för privat. Och eftersom jag inte yttrar mig om personliga problem eller hänger ut andra tror jag inte att det kommer hända.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Som jag sa i frågan ovan är jag väldigt noggrann med att inte vara för privat. Personlig, men inte privat. Anledningen är enkel. Det är inte den typ av blogg jag vill ha. Jag är även väldigt noggrann med att inte hänga ut folk på ett negativt sett. Jag följer ordspråket "What goes around comes around".

Vad gör en bra blogg?
Bilderna! Det är det viktigaste för mig… och att den är stilren. När jag letar bloggar gör jag det först och främst med ögonen och då är det utseendet som spelar roll. Men en härlig blogg har enligt mig en blandad stil av både proffsiga kamerabilder, men även några mobilbilder här och där. Då känns den mer äkta. Det är även viktigt att bloggen ser välarbetad ut. Inläggen ska inte vara ihop krafsade. Det är viktigt att man lägger ner tid på sin blogg och gör inläggen med omsorg.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag har lyckats hålla mig borta helt från alkohol. Som tur är så är jag lite halvcrazy som person, så jag kan ha kul ändå haha! En perfekt kväll i mina ögon innefattar takeawaymat, jacuzzibad, sova över och skrattanfall hemma hos mig med mina närmsta vänner och syster! Partandet får komma senare i livet ;)

2. Jag gillar att ha höga mål att sträva mot. Vissa kan tycka att jag stressar för mycket men jag ser det som en fördel. Jag gillar när tempot är högt och att ha många saker på gång samtidigt.

3. Jag har testat på en rad olika sporter och aktiviteter. Alltifrån Tae-kwondo, capioera, kung fu, klättring, fäktning, gymnastik, basket och fotboll till balett, sång, gitarr, jazz, musikal, teater, slalom, dykning och Yoga. Trots allt detta var det bara gymnastik, dans-sång-musik, dykning och yoga som jag verkligen fastnade för.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag lockas av bloggar med bra och härliga bilder och läser därför de flesta stora modebloggarna. Mina favoriter är Angelica Blick och Janni Delér! Sedan läser jag självklart mina vänners bloggar med. Jag lockas däremot inte av av bloggar utanför min egen genre: dvs mammabloggar, sportbloggar osv haha!

Varför ska man läsa din blogg?
För att inspireras och bli boostad. Jag försöker sprida positiv energi och visa upp min stil på ett härligt sätt. Gå in och se själva… och kommentera gärna! Jag blir glad för all sorts feedback!

Klicka här för att läsa Ellas blogg!