Veckans blogg: Elin Abrahamsson

Veckans blogg: Elin Abrahamsson

Hon är en riktig globetrotter, älskar fina väskor och bloggar om sitt fartfyllda liv i London. Veckans blogg här på Nouw är Elin Abrahamsson Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Elin?
En glad och nyfiken tjej från Stockholm men som nu är bosatt i London med stort intresse för mode och foto. Tycker om att resa och upptäcka nya spännande platser och människor.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid tyckt om att skriva och har haft många bloggar genom tiderna och bytt bloggportaler hit och dit men nu i efterhand känner jag att det är här på Nouw jag hör hemma. Började blogga för skojs skull för ca 5 år sedan men nu senaste halvåret har det blivit en del av min vardag.

Vad bloggar du om?
Det kan vara allt möjligt, men just nu är det om mitt nya spännande här i London. Bloggen innehåller även mycket mode (då jag är helt galen i kläder och skor), men ni hittar även hälsotips och mycket annat som kan hända i en 19 årings liv.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Har faktiskt ingen aning om jag ska vara helt ärlig, men den tar upp bra och aktuella ämnen som jag tror intresserar många. Försöker även att vara mångsidig och nå ut till en bred målgrupp.

Är det stor skillnad mellan bloggens Elin och verklighetens?
Nej, det skulle jag inte säga. Tror de som känner mig instämmer.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Inspirerande, intressant och fylld med inspirerande bilder.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej faktiskt inte, är väldigt noga med att tänka igenom allt jag skriver innan jag lägger ut något.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det som inte intresserar mig, skvaller och allt för personliga saker. Men försöker ändå vara rätt öppen med allt eftersom det kan inspirera och hjälpa andra.

Vad gör en bra blogg?
En stilren design med färgstarka bilder tycker jag är A och O i en blogg. En blogg med en rörig design och dåliga mobilbilder är tyvärr ett stort nej. Första intrycket av en blogg säger nästan allt om bloggens innehåll.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag har varit utomlands 95 gånger.
2.
Jag förlåter människor alldeles för lätt. Något jag kanske inte alltid borde göra?...Tycker det är bättre att vara vänner än ovänner.
3.
Jag har aldrig varit kär.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Först och främst läser jag olika modebloggar och sedan läser jag självklart mina vänners bloggar. Men måste tyvärr erkänna att jag har blivit dålig på att läsa andras bloggar på sistone.

Varför ska man läsa din blogg?
Jag lägger upp bilder och texter som inspirerar många, framförallt unga tjejer. Jag lägger även ner mycket tid och energi på kvalitén i bloggen vilket jag tycker är väldigt viktigt för en bra blogg, och vem vill inte läsa om mitt fartfyllda liv är i underbara London?

Elins blogg: nouw.com/ekva