Veckans blogg: Cornelia Andersson

Veckans blogg: Cornelia Andersson

Hon delar med sig av inspirerande bilder, får en kick av att blogga och skriver om allt ifrån mode till heminredning. Veckans blogg här på Nouw är 26-åriga Cornelia Andersson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Cornelia?
Jag är en mode och träningsgalen tjej på 26 år som bor tillsammans med mitt livs kärlek i Lund. Just nu jobbar jag med foto, är bröllopsfotograf och driver mitt eget företag på heltid. Jag älskar sommaren, att resa och uppleva, shoppa och träna!

Hur kom det sig att du började blogga?
Min "bloggkarriär" tog fart för många år sen då jag älskade att skriva om allt och ingenting. Jag genomgick en jobbig period i tonåren och jag fick snabbt många läsare som engagerade sig väldigt mycket i mig, vilket jag gillade. Jag köpte min första systemkamera och bloggandet blev något jag älskade och fick en kick av!

Vad bloggar du om?
Idag bloggar jag mest om mode, träning, heminredning, recept och alltid mycket bilder! Jag delar också med mig av mitt liv med min sambo, karriären och allt därtill.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Min variation av inlägg tror jag uppskattas, och såklart mina bilder.

Är det stor skillnad mellan bloggens Cornelia och verklighetens?
Stor skillnad skulle jag nog inte säga, jag försöker alltid vara mig själv i bloggen. Men såklart är det svårt att lära känna en person bara genom text och bild. I verkligheten är jag nog mer skämtsam och inte alls så ytlig som det ibland kanske verkar.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Att den är stilren, lagom personlig med mycket ljusa och inspirerande bilder!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
För längesen skrev jag väldigt öppet om saker som hände i mitt personliga liv. Kanske ett bråk med någon i familjen eller liknande. Idag skulle jag aldrig göra det eftersom det är alldeles för personligt!

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag skriver sällan om de dagar jag mår dåligt över något, har framtidsångest eller prestationsångest. Min ekonomi och mina stora val i livet är jag också noga med att inte dela. Även sånt som händer inom min familj, av ren respekt.

Vad gör en bra blogg?
Variation, inte för långa texter och massvis med bilder!

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag har aldrig tyckt om läsk, jag tål bara inte kolsyran
2. Jag har lätt för att bli nojjig över saker, jag vill alltid ha full kontroll
3. Jag är extremt envis! På både gott och ont.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser några modebloggar och träningsbloggar. T.ex. Angelica Blick och Alexandra Bring.

Varför ska man läsa din blogg?
Vill man läsa en blogg som inspirerar till shopping och mode, träning och motivation, nya recept och massvis med bilder kommer man inte bli besviken!