Veckans blogg: Clara Kvist

Veckans blogg: Clara Kvist

Hon är en sångfågel, har bloggat i många år och älskar stilrenhet. Veckans blogg här på Nouw är Clara Kvist. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Clara?
Jag är en 17 årig tjej som bor och är uppväxt i Helsingborg! Är en riktig sångfågel som älskar livet, mode och att uppleva nya saker.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag kommer inte riktigt ihåg faktiskt. Jag läste väldigt mycket bloggar som liten vilket gjorde att jag själv fick upp intresset för det! Började blogga redan som 13åring, men det är inte förrän nu de senaste åren som det har blivit mer seriöst!

Vad bloggar du om?

Oj, svår fråga! Det varierar väldigt mycket, speciellt beroende vilken tid på året det är. Men skulle nog säga att det är en skön blandning av min vardag, mode, inspiration, resor och periodvis lite träning!

Varför läser folk just din blogg, tror du?

Jag tror framför allt att det beror på att den är väldigt mångsidig, vilket passar de flesta. Sedan lägger jag en hel del tid på att alltid göra bra gjorda inlägg med bra bilder och genomtänkt innehåll! Kvalité före kvantitet!

Är det stor skillnad mellan bloggens Clara och verklighetens?
Jag tror inte det. Lite svårt för mig att avgöra kanske, men jag försöker att alltid vara lika positiv och glad på bloggen som jag är i det vardagliga livet. Samtidigt har jag inga problem med att berätta att jag har en dålig dag om jag har det, det har vi ju alla!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Färgstark, inspirerande och väldig varierad!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
För något år sedan promotade jag ett projekt som inte blev av, fick en hel del kommentarer som inte var snälla då. Men så klart lärde man sig av det! Jag står för allt jag skriver i min blogg, men självklart kan man göra misstag! Man får bara tänka en extra gång innan man publicerar!

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Inget skvaller! Och inte så mycket tråkigheter. Försöker att alltid sprida positiv energi med mina inlägg!


Vad gör en bra blogg?
Stilren design! En blogg som är rörig är bara jobbig att läsa. Jag tycker om bloggar som är ljusa, enkla och stilrena. Dessutom är bilderna otroligt viktiga. De utgör en så stor del av bloggen och är ofta anledningen till varför många går in på den. Utöver det, mycket tips, varierade inlägg och en bra relation med sina läsare.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.

1. Jag är otroligt pedantisk och hatar när inte saker är organiserade. Får panik!
2. Jag är beroende av McDonalds chili cheese tops, gärna med deras hot chili sås till.
3. Jag absolut älskar att resa och se nya saker, men jag är fruktansvärt flygrädd. Varje gång jag sätter mig på ett flyg tänker jag att det är mina sista timmar i livet som väntar.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser mina kompisars bloggar och mycket modebloggar. Däremot är jag väldigt dålig på att läsa texten på bloggar, kollar mest på bilderna. Så bloggarna jag läser är nästan bara bloggar med bra bilder. Jag läser inga tränings- eller skvallerbloggar.

Varför ska man läsa din blogg?
Med min blogg försöker jag alltid att inspirera och ge läsarna en slags känsla. Det finns alltid en tanke bakom det jag lägger ut. Jag tänker väldigt mycket på att ha en bra kvalitet på bloggen med bra bilder och varierade inlägg. Jag som person försöker alltid vara en förebild för mina läsare, och inspirera med allt jag har att bjuda på. Jag skulle vilja säga att min blogg passar alla!

Klicka här för att läsa Claras blogg!