Veckans blogg: Caroline Blomberg

Hon är en driven tjej, hatar mörker och tycker att man ska besöka hennes blogg för att den är som en mixad godispåse. Veckans blogg här på Nouw är Caroline Blomberg. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Caroline?
Caroline är en driven tjej som alltid har många bollar i luften. Älskar allt som rör mode och skönhet. Jobbar på H&M som sales advisor, ett riktigt kul jobb som passar mig perfekt!

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag skapade nog min första blogg när jag var runt 13 år. Största anledningen till att jag skaffade en blogg var för att det verkade kul samt att jag älskar att skriva. Redan då kände jag att blogga var något för mig.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar om mode, skönhet, min vardag och lite därtill.

Varför läser folk just din blogg, tror du?

Jag tror och hoppas att det är för den allmänna kvalitén på t.ex. bilder, samt att de kanske också är mode och skönhetsintresserade och vill ta del av mina tips – precis som jag vill ta del av deras.

Är det stor skillnad mellan bloggens Caroline och verklighetens?
I min blogg får man se allt positivt och fint i mitt liv. Jag håller mig framförallt till att göra inlägg som inspirerar och är läsvärda för mina läsare. Vill även tillägga att jag alltid är mig själv i min blogg, bara att jag visar '' the good side'' av livet.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Bloggen är en skön mix av mode, skönhet och vardagslivet. Jag försöker som jag tidigare sa, att alltid ha en bra kvalité på mina inlägg.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det som saknar läsvärde för de flesta som besöker bloggen (exempelvis mitt privatliv). Detta för att bloggens huvudfokus inte är mitt personliga liv, utan mode och skönhet.

Vad gör en bra blogg?
Om bloggaren lägger ner tid på läsvärda och högkvalitativa inlägg. Bloggen skall innehålla mycket tips samt vara en inspirationskälla. Även en regelbunden uppdatering gör en blogg bra.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Är väldigt mörkrädd
2. Jag blir snabbt väldigt rastlös
3. Bestämmer jag mig för något – händer det.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Läser väldigt många bloggar, ofta inom det jag är intresserad utav. Mer specifikt så kan det vara t.ex. Ida Wargs träningsblogg & Fanny Lyckmans modeblogg.

Varför ska man läsa din blogg?
Vill man läsa en blogg där man blir motiverad, inspirerad, får ta del av massvis med tips och framförallt är intresserad av skönhet och mode så kommer man garanterat inte bli besviken! Min styrka ligger i detaljerna och den avslappnade mixen av inlägg.

Klicka här för att komma till Carolines blogg!