Veckans blogg - Vilma Henricsson

Hon bloggar om allt mellan träning och mode. Inspireras av Sincerely Jules men inte av bloggar som endast bjuder på "tipp topp" livet. Tjejen med stilen och den inspirerande bloggen är Vilma Henricsson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Vilma?
Jag är en pratglad sextonårig tjej ifrån Luleå. Mina allra största intressen är allt som har med träning och mode att göra. Andra saker mitt hjärta klappar lite extra för är min hund Selma, tv-serier, mysiga sommarkvällar med mina vänner och att resa.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid gillat att skriva och dela med mig av tankar och liknande till andra så det är nog den största anledningen till att jag började blogga. Jag minns att jag tjatade superlänge på mamma och när jag väl fick börja blogga var jag jättelycklig och satte igång direkt.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar om lite allt möjligt - min vardag, det allra mesta inom kategorierna mode, träning och hälsa och ibland kan det även dyka upp något annat slags inlägg. Jag skriver det som faller mig i smaken och känns intressant helt enkelt.

Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att jag skriver saker som många kan relatera till. Jag är ju faktiskt bara en helt vanlig tonårstjej med en liten inkomst varje månad, mycket önskningar och funderingar. Att jag sedan bloggar minst 2-3 inlägg per dag och försöker ha så bra kvalité på inläggen som möjligt kan nog vara en bidragande faktor också.

Är det stor skillnad mellan bloggens Vilma och verklighetens?
Nje, det skulle jag inte påstå. Skillnaden på blogg-Vilma och verklighetens är nog att jag är flamsigare i verkligheten. Jag använder inte lika korrekt språk där och det händer inte direkt att jag sitter med mina vänner och berättar om modetips till exempel.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Lite som en godispåse - Den innehåller allt möjligt!

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Riktigt privata saker, vad jag har gjort under dagen till punkt och pricka (ex: jag gjorde det, sedan gick jag dit, sedan åt jag den glassen osv) och inlägg där folk hängs ut existerar inte på min blogg.Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Det har hänt ett x-antal gånger att jag raderat ett inlägg för att det känns "slarvigt". Jag är en perfektionist ända ut i fingerspetsarna och hittar ofta i efterhand små detaljer på mina inlägg som jag får skavsår i ögonen av... Har dock aldrig skrivit någonting som jag i efterhand ångrat eller haft ångest över.

Vad gör en bra blogg?
Jag själv fastnar för stilrena bloggar som har en bra balans mellan personligt och opersonligt, med fina bilder och en välskrivna texter. De behöver nödvändigtvis inte vara långa men att inläggen känns genomarbetade är viktigt för mig.

Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag är döv på höger öra, jag drömmer i hemlighet i princip varje dag om att plötsligt bara få en jättebra sångröst och jag är ruskigt dålig på att laga mat.

Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Sincerely Jules inspirerar mig dagligen. Någon dag vill jag också ha förmågan att slänga ihop så fina outfits som henne!

Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser väldigt många bloggar faktiskt. Men dagligen klickar jag nog in mig på Kenzas, Amanda Wingenfeldts, Nickys och
Egoinas.

Och vilka läser du inte?
Jag får lite panik av galet färgglada bloggar där allt är tipp topp hela tiden. Dom inspirerar mig inte särskilt mycket.

Varför ska man läsa din blogg?
Precis som jag nämnde tidigare finns det lite allt möjligt att hitta i min blogg. Den är realistisk, personlig och gillar man det som har med mode och träning att göra tycker jag absolut man ska läsa den.

Läs Vilmas blogg här: http://vilmahenricsson.se/