Veckans blogg - Victoria Nielsen

Veckans blogg - Victoria Nielsen

Hon är målinriktad, älskar att stå framför kameran och drömmer om att en dag flytta till USA. Veckans blogg här på Nouw är Victoria Nielsen. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Victoria?
Jag är en målinriktad tjej från Jönköping som älskar att stå både bakom och framför kameran! Jag är sexton år gammal och går första året på gymnasiet, där jag läser samhäll, beteende. Kameran hänger med lite överallt då jag brinner för foto. Jag är en väldigt glad, aktiv tjej som älskar att ha fullt upp! Jag föredrar mysiga fikastunder, sena och glädjefyllda nätter, och att resa! Drömmen skulle vara att hamna i USA och jobba inom foto eller modebranschen!

Hur kom det sig att du började blogga?
Det började med att jag och min bästa kompis skaffade en blogg tillsammans. Där bloggade vi något år, men sedan gick jag vidare på egen hand! I takt med att fotointresset ökade blev jag också mer aktiv på bloggen. Sedan dess har det bara gått framåt, och nu tillhör bloggandet min vardag. Anledningen till att jag började var att jag ville uttrycka min kreativitet någonstans, och då kändes en blogg väldigt passande!

Vad bloggar du om?
På min blogg ger jag er en inblick i mitt liv och framför min vardag i form av bilder. Tips, mode, inspiration och mängder med foton hittar ni i min blogg! Då jag blivit mer aktiv på gymmet det senaste, så är det antagligen något ni kommer få läsa om framöver! Jag är också väldigt öppen för förslag och lyssnar på mina läsare och vad de vill se mer av!

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag tror att folk gillar mina bilder! Jag är väldigt noggrann och försöker alltid publicera välgjorda, genomtänkta inlägg med bra kvalité. Jag tror också att folk är nyfikna på ens liv och vardag.

Är det stor skillnad mellan bloggens Victoria och verklighetens?
Nej det tycker jag inte! Jag är alltid mig själv på bloggen, så jag kan inte påstå att det är någon skillnad. Jag tror dock att det är svårt att ge läsarna en helt korrekt uppfattning eftersom man inte är för personlig gällande allt!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle säga varierad, stilren och bildrik!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej det har jag inte! Jag vet att jag har tagit bort någon bild som jag inte varit nöjd med, men inget skriftligt.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag är personlig, men inte för personlig! Jag försöker också utelämna det negativa! Ser ingen anledning till att tynga andra med mina problem. Jag vill inspirera och motivera er, men självklart går det inte att vara positiv till allt varje dag!

Vad gör en bra blogg?
Bra kvalité på bilder och text! Att lägga ner tid på bloggen och verkligen engagera sig kommer synas! Jag tycker också att det är kul med bloggar som sticker ut från mängden!

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1.Jag är extremt pratglad!
2. Min högsta dröm är att flytta till USA! Det är dock något de flesta redan vet, då jag pladdrar om det hela tiden..
3. Jag är väldigt ordningsam/perfektionist! Det är något jag får höra dagligen haha!

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser de flesta toppbloggarna! Favoriterna är Angelica Blick & Kenza! Frida Wiman och Amanda Valfridsson är också två favoriter! Jag läser inte bloggar med endast mobilbilder och dålig uppdatering.

Varför ska man läsa din blogg?
För att inspireras och få nya idéer! Gillar ni foto, mode, tips, och en stor mängd med bilder så har ni hittat helt rätt!

Läs Victorias blogg här: nouw.com/victorianielsen