Veckans blogg - Victoria Eklund

Veckans blogg - Victoria Eklund

Hon pluggar till frisör, älskar att resa och har bra sifferminne. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Victoria Eklund. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Victoria?
Jag är 18 år och läser till frisör i Göteborg, börjar tredje och sista året efter sommaren. Jag äter LCHF-kost vilket inte är det vanligaste bland tjejer i min ålder, men jag är fast i LCHF-träsket. Jag älskar att resa, och älskar även allt inom skönhet, hår, att träna, shoppa, fota, äta godis och för att inte glömma det nästan viktigaste - Swedish House Mafia.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började 2008 och den enda bloggen jag kände till var min systers. Jag visste knappt vad en blogg var för något, jag ville bara ha en.  
Vad bloggar du om?
Under skoltiden blir det mycket om frisördagarna, men givetvis mixar jag upp detta med kläder, träning, shopping, min LCHF-mat, skönhetstips, smink och hår. Nu under den lediga sommaren blir det mycket om mina resor (jag kom, så sent som för två dagar sedan, hem från USA), konserter och spontana grejer.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Svår fråga, men jag får oftast väldigt bra respons när jag skriver om just smink, hår och när jag visar bilder på nya inköp.
Är det stor skillnad mellan bloggens Victoria och verklighetens?
Det är svårt att vara personlig och visa vem man egentligen är genom sin blogg. Det känns ibland som om man kan uppfattas som något man inte är. Den värsta fasan är ifall någon skulle uppfatta mig som "skrytig" eller "skrytsam" - för det är så olikt mig. I verkligheten är jag ödmjuk och är inte mer än någon annan, lite svårt att överföra det i ord i sin blogg bara.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Stilren, mycket bilder och förhoppningsvis intressant.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Faktiskt inte.
<

 

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det vardagliga som är ointressant att veta. Det är inte så roligt att läsa om när jag bara sitter och kollar på TV. Då skriver jag hellre när jag har något intressant att berätta med en bra bild. 
Vad gör en bra blogg?
Många anser det vara viktigt med många uppdateringar, men jag ser hellre en blogg med färre och bra inlägg, med fina bilder och inte för mycket text.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag blir ofta ihågkommen som "Hon med skrattet". Jag har ett skratt som är både väldigt högt och okontrollerat. Själv tänker jag inte på det så mycket, men jag får ofta höra hur roligt det låter. 
Jag känner mig lite halvt överintelligent gällande siffror. Eller ja, inte så överdrivet att jag kan hela telefonkatalogen men jag har lätt för att minnas telefonnummer och framför allt födelsedagar. Jag kan nog rabbla upp halva släkten (och då har jag en väldigt stor sådan), vännerna och gamla 
klasskompisar.
Jag har knallröda läppar naturligt. Jag bär därför alltid ett naturligt ljusrosa läppstift. Det händer väldigt ofta att folk frågar om jag tagit på rött läppstift.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Inte just nu faktiskt. 
Vilka bloggar läser du själv?
Förr läste jag bara massa modebloggar, har dock tröttnat på den biten allt eftersom jag blivit mer intresserad av LCHF. Jag håller mig numera till kostdoktorn.se och ceciliafolkesson.se, när jag väl läser bloggar.
Och vilka läser du inte? 
Jag tycker att det är svårt att hitta bra manliga bloggar.
Varför ska man läsa din blogg?
Vill man läsa om hår, shopping, resor, träning och skönhetstips så kanske man tycker att min blogg är inspirerande.

Victorias blogg hittar du här: http://nouw.com/victoriaeklund