Veckans blogg - Veronica Eriksson

Hon bygger upp sin blogg med hjälp av sina läsare, skriver gärna om modetips och älskar choklad. Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Veronica Eriksson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Veronica?
Veronica är en glad, positiv 18 åring som går sitt sista år på gymnasiet med hejdundrande förväntningar på studentåret! Bloggar och har det som ett utav mitt jobb, skriver där om framförallt mode, mycket tips och min vardag. En blogg om mig helt enkelt som jag formar tillsammans med mina läsare.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga när jag var 14 år för att skriva av mig, då var det inget seriöst och gjorde det mest för att det var kul. Jag bloggar än idag endast för att det är roligt. Jag fastnade direkt för bloggandet och det är det som får mig fortsätta skriva. Sedan att får jag underbar respons från mina läsare som ökar min motivation!

Vad bloggar du om?
Jag bloggar främst om mode och träning - Med mycket inslag i min vardag. Outfitbilder, tips kring skönhet/mode/träning och mycket svar på mina läsares frågor.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag tror det är för att det finns så mycket att läsa om i min blogg. Jag skriver aldrig om samma sak dag in och dag ut utan jag varierar så mycket jag kan. Sedan lyssnar jag mycket på vad läsarna säger och "ger dem vad de vill ha". Det bidrar nog till att de stannar och fortsätter att läsa!

Är det stor skillnad mellan bloggens Veronica och verklighetens?
Både ja och nej. Jag är jämt ärlig i bloggen och skriver endast utifrån mig själv men på bloggen vill jag sprida inspiration och positivitet. Jag vill motivera mina läsare om att man ska vända på det dåliga och göra det till något bra. Det tankesättet har jag inte alltid med mig och lyssnar inte alltid på i vanliga livet - Meni bloggen skriver jag det som påminnelse till mig själv. Annars skulle jag nog säga att det inte är någon speciellt stor skillnad!

Hur skulle du beskriva bloggen?
En varierad modeblogg, helt klart. Mode är ju huvudtemat och sedan kastar jag in allt annat lite då och då.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Ingenting. Det jag skriver vet jag stannar där så lika bra att tänka igenom allt noga innan man publicerar. Jag lägger ner väldigt mycket tid på mina inlägg och att de ska vara i bra kvalité så läsaren märker det och ser det. Det gäller att tänka två gånger extra innan man skriver något, viktigt eller oviktigt.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Personliga tankar och åsikter. Jag är fortfarande lite rädd för att vara för personlig på min blogg. Jag skriver inte speciellt mycket om vad jag tänker eller tycker om viktiga ämnen eller om mig själv.

Vad gör en bra blogg?
Bilder, kvalité och variation. Man ska vara noga med inläggen, se till att de är välgjorda och att bilderna är stora, klara och snygga. Det uppskattar läsaren. Mitt tips till alla som frågar är "Skriv det du själv skulle vilja läsa om i en blogg.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1.Jag har ett brunt öga och ett grönt/brunt.
2.Jag måste få i mig någon slags choklad varje dag.
3.Jag har egentligen inga ögonbryn, bara några strån...

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser nästan bara modebloggar, det är de jag får stor inspiration ifrån. Jag läser inte bloggar som endast skriver om deras vardag eller endast lägger upp mobilbilder, jag vill få en känsla när jag läser en blogg. Det tycker jag är viktigt att förmedla!

Varför ska man läsa din blogg?
För jag anser inte att det bara är min blogg utan jag och mina läsare bygger upp den tillsammans. Jag älskar att hänga med dem i kommentarfältet, eller ha en riktigt konversation med dem. Jag lyssnar på vad de säger och dem peppar mig som satan, vi delar med oss tillsammans. Plus att jag älskar det jag skriver. Det lyser nog igenom och inspirerar och förmedlar. Tipsar och trixar. Jag lägger ner tid på det och därför tror jag att det kan ge något lite extra att läsa det jag publicerar!

Läs Veronicas blogg här: nouw.com/vveronicas