Veckans blogg - Tyra-Stina Wilhelmsson

Hon bloggar om bland annat träning, resor och mode - men inte om hur man bygger en båt eller om hur man bakar småkakor. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 17-åriga Tyra-Stina Wilhelmsson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Tyra-Stina?
Med ett huvud fyllt av modedrömmar, stora visioner och galenskap är jag en 17-årig tjej från Skåne som mestadels dansar fram på livets behagliga moln. Då jag med turens hjälp har vuxit upp i en familj där lycklig galenskap ligger i framkant är jag idag en äventyrsgalen, framåt och social tjej. Jag skulle vilja beskriva mitt liv som ett glittrande skyfall där motgångarna är många men framgångarna fler. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Sedan den dagen jag föddes tror jag att det omedvetet har blommat en blogg inuti mitt hjärta. Ungefär som en rosenbuske på sommaren som utvecklas från små söta knoppar till stora doftande rosor. Min ros slog inte ut förrän vintern 2011, då jag efter en semester i underbara Miami näst intill sprack av längtan efter att dela mina foton och mina tankar kring något som inspirerat mig. Vidare fick jag tanken att sno ett kapitel ur det som inspirerat mig för att göra det till mitt egna och föra vidare till andra som stod där med öppna armar i väntan på glittrande inspiration. 
Vad bloggar du om?
"Från drömmarnas inspiration,
trendigt krutfyllda tankar till livets smarrigaste väg och vad som färglägger årets alla dagar" är ett utdrag från min bloggpresetation som målar en ganska bra bild av vad min blogg erbjuder. Trendspaning, träning, resor, mode och vardag är de främsta kategorierna som varje dag fylls på med ny färg. Ny energi. 
Varför läser folk just din blogg tror du?
Unga själar som vill vakna till ett glädjebaserat inlägg där bildspråk, kvalitet och spontanitet ligger i framkant är sådana människor som fastnar för min blogg
Är det stor skillnad mellan bloggens Tyra-Stina och verklighetens?
Regniga måndagsmorgnar, allt för bleka dagar och sura miner förekommer även i min värld... Men, då jag är en person som hatar att sprida negativ energi har jag valt att endast visa min goda sida i bloggen vilket helt klart kan bli opersonligt. Bloggens Tyra-Stina och verklighetens skiljer sig på så sätt att verklighetens talar bred skånska, bjuder på sig själv och går inte alltid runt i "mode från drömmarnas inspiration". Hur skulle du beskriva bloggen?
Enkel och fräsch men samtidigt färgglad och tankeväckande.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Hmm... När folk kommenterar något som får mina läppar att frysa av ilska istället för att le av lycka kan jag inte alltid hålla mig ifrån att bota dem med samma medicin tillbaka... Passa er ;)
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Långa promenader i naturen, hur man bakar småkakor, specifika beskrivningar av vad jag gör eller hur man bygger en båt. 
Vad gör en bra blogg?
Inspirerar, bjuder och serverar allt läsaren efterfrågar på silverfat. En bra blogg bjuder in läsarna på en dans för att tillsammans kunna drömma sig bort från dagarna då det regnar som mest. 
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag talar väldigt högt och skånskt.
När min mamma minst anar snor jag med ett finurligt leende på mina glänsande läppar hennes kläder, skor och smink.
Fram tills jag var fem år presenterade jag mig som "
Loppan" - vilket förmodligen är orsaken till att jag idag älskar livet som en ung tänkade loppa
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Sofi Fahrman, Elin Kling och Julie Sarinana. Tre tjejer som på högklackat möter modevärlden med ett leende på läpparna och kameran i högsta hugg. 
Vilka bloggar läser du själv?
Bloggar som inspirerar mig. Inspirerar mig till en ny outfit, ett nytt projekt eller till en ny livsfilosofi
Och vilka läser du inte?
De allra flesta. 
Varför ska man läsa din blogg?
Du som vill påminnas om livets alla sötsaker i form av mode, resor och möjligheter bör ta någon minut när livet tillåter och kika in hos mig.
Varje dag brottas min hjärna med en massa tankar för att försöka skapa de inlägg som inspirerar er - med så mycket positiv och kreativ glädje som möjligt. 

Tyra-Stinas blogg hittar du här: http://www.tyrastinamim.se/