Veckans blogg - To Believe

Veckans blogg - To Believe

De kommer från Dalarna, utbildar sig till stylister och älskar Disneyfilmer - framförallt Hitta Nemo. Bakom Veckans blogg här på Nattstad hittar vi de två vännerna Sanna och Wilma. Profile -

För den som inte läst er blogg, vilka är Sanna och Wilma? 
Sanna och Wilma är två 16-åriga tjejer som kommer från Dalarna. Vi älskar allt som har med mode och skönhet att göra då vi även utbildar oss till stylister. Vi båda är väldigt framåtriktade och älskar att skapa nya kontakter. Vi försöker alltid hålla oss uppdaterade inom mode och skönhet och dela med oss utav det hetaste tipsen till våra läsare. 
Hur kom det sig att ni började blogga?
Vi blev väldigt inspirerade av de större bloggarna och valde då att starta vår egen blogg för att kunna dela med oss av vårat liv. Vi har haft väldigt många bloggar på olika portaler men det är nu på Nattstad som det har blivit seriöst och det är nu det verkligen börjar gå bra för oss.
Vad bloggar ni om?
Vi bloggar om mode och skönhet samt delar med oss av egna erfarenheter och tips. 
Varför läser folk just er blogg tror ni?
Därför att vi har bra och genomtänkta inlägg samt en variation i bloggen. Det är väldigt viktigt för oss att det är bra kvalitet på bilderna vilket vi alltid försöker att ha samt att hålla inläggen korta men ändå med bra innehåll. 
Är det stor skillnad mellan bloggens Sanna och Wilma och verklighetens?
Nej, det tycker vi inte. Vi är oss själva till 100 procent men dock visar vi bara vårt ytliga liv och försöker hålla det privata utanför bloggen.
Hur skulle ni beskriva bloggen?
Vi skulle beskriva våran blogg som en mode- och skönhetsblogg, som även har det lilla extra som håller bloggen intressant och inte gör den enformig.
Har ni någon gång skrivit något som ni ångrat i efterhand?
Nej. Vi har alltid genomtänka och bra planerade inlägg som gör att vi kan stå för allt som skrivs. 
<

Vad får vi inte läsa i er blogg?
Det ni inte kommer att få läsa om är våra problem och en viss del av vårt privatliv då vi försöker hålla bloggen glad och positiv samt att vi vill hålla den till mode och skönhet som den i största del handlar om.
Vad gör en bra blogg?
Det vi tycker är viktigt är att man skriver om något man själv brinner för - då speglas det i inläggen och det blir mycket roligare att läsa. Det är även viktigt att hålla kvalitet på både bilder och inlägg samt att bloggen är varierad.
Berätta tre saker vi inte visste om er?
Vi är sjukt dåliga förlorare och gör allt som krävs för att vinna. 
Vi är så dåliga på att laga mat. Antingen blir det bränt eller rått, det finns inget lagom.
Vi föredrar Disney-filmer framför alla andra filmer. Favoriten är Hitta Nemo! 
Har ni någon förebild inom bloggvärlden?
Nej vi har ingen direkt som vi ser upp till men vi kan kolla in på till exempel Kenzas för att få inspiration. Och så brukar vi även kika in på våra läsares bloggar lite då och då.
Vilka bloggar läser ni själva? 
Vi har inga bloggar vi direkt läser, men det händer väl att man kikar in på storbloggarna då och då och våra vänners.
Och vilka läser ni inte?
Bloggar med för mycket text och inga bilder undviker vi då vi inte finner det intressant med en massa text bara.
Varför ska man läsa er blogg?
Om man gillar mode och skönhet är vi rätt blogg att läsa då vi har bra uppdatering, kvalitet på våra inlägg och massa fina bilder samt videos. Vi har bra variationer bland inläggen och den är absolut inte enformig och tråkig.

Sannas och Wilmas blogg hittar ni här: http://nouw.com/tobelieve