Veckans blogg - Tim Åbergh

Han beskriver sin blogg som nyfiken och tror att folk läser den eftersom han bjuder mycket på sig själv. Killen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Tim Åbergh. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Tim?
Mitt fullständiga namn är Tim Mathias Åbergh och jag är en kille på 18 år som från början kommer ifrån Nyköping. Nu bor jag i Lund och studerar i Malmö på ProCivitas privata gymnasium, samhällekonomilinje. Jag tar studenten nu 2012. Har ett stort intresse för mode och kläder samt fotografering. Driver en blogg på Nouw som går väldigt bra för tillfället. Är en kille som alltid ser livet från den ljusa sidan och är väldigt glad och positiv i alla situationer.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga då många av mina vänner bloggade och jag tyckte att det verkade intressant att förmedla sina känslor och tankar genom att skriva ner dem. Och även att kunna dela med sig av sin vardag och tankar kring intressanta ämnen.
Vad bloggar du om?
I min blogg lägger jag fokus på det som rör mig mest, som min vardag vilken innefattar shopping, festande, mode samt sex och relationer.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att folk läser just min blogg för att jag skriver om intressanta ämnen och bjuder mycket på mig själv gällande bilder och videoinlägg. Jag uppdatera även regelbundet och känner själv aldrig att det förekommer något tråkigt inlägg på bloggen.
Är det stor skillnad mellan bloggens Tim och verklighetens?
Nej, då jag inte ljuger i min blogg utan alltid talar sanning så är det knappt någon skillnad på bloggens Tim och verklighetens
Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle beskriva bloggen som en väldigt nyfiken blogg då jag testar att blogga om nästan allt möjligt, en blogg med positiv anda och en blogg som är på gång att nå något stort i mina ögon.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, jag står för det jag har skrivit och skriver på min blogg. Så svaret på frågan är nej, jag ångrar inget som jag har skrivit.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det ni inte får läsa i min blogg är personliga saker som till exempel kring mitt sexliv och inte heller så mycket detaljerat om min familj.
Vad gör en bra blogg?
En bra blogg för mig är en blogg med mycket bilder, uppdaterar ofta, skriver om intressanta saker, har en positiv anda, skriver med stil och bjuder på sig själv.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Tre saker om mig som ni inte visste är att jag haft kontakt med en modellagentur för provfotografering i Köpenhamn för Tiger of Sweden, jag har räddat livet på en människa och jag har besökt alla världsdelar.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Inom bloggvärlden känner jag att Viktor Frisk och Christopher Rahlenfeldt förekommer som mina förebilder.
Vilka bloggar läser du själv?
Själv läser jag Viktor Frisk blogg då jag tycker han har skapat sig sin egen stil gällande livsform och gällande kläder. Samt att jag anser honom vara en av de lite nyare bloggarna.
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte bloggar som till exempel Kissies och Dessies då jag tycker att de har blivit lite uttjatade samt att de har funnits i bloggvärlden väldigt länge och jag gillar mer nyare händelser och mer intressanta bloggar.
Varför ska man läsa din blogg?
Jag tycker att man skall läsa min blogg för att jag är en bloggare som står för vad jag skriver och bjuder mycket på mig själv. Jag ser livet från den ljusa sidan och får därmed en glad och positiv blogg som många läsare gillar. Jag har mycket att skriva om som intresserar läsarna gällande mina egna kunskaper och saker jag kan.

Bloggen hittar ni här: http://nouw.com/timabergh