Veckans blogg - Rodja Pazooki

Veckans blogg - Rodja Pazooki

Hon beskriver sig själv som spontan och social - och hon kan inte få nog av kläder och accessoarer. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 20-åriga Rodja. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Rodja?
En galet härlig och social tjej från Göteborg som precis fyllt 20. Jag får aldrig nog av kläder samt accessoarer däremot så är jag väldigt duktig på att spendera rätt. En riktig economista helt enkelt! Samidigt som jag älskar att planera och strukturera min vardag så är jag väldigt spontan och tar "dagen som den kommer".
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har tidigare haft x antal bloggar, dock så har jag aldrig riktigt haft tid att prioritera dessa. Men nu är jag i en fas i livet där jag har massa tid över, och då älskar jag att kunna skriva av mig i min blogg.
Vad bloggar du om?
För att hålla det enkelt, tips på kläder/accessoarer. Men även en del musik, tankar och åsikter.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag har faktiskt ingen aning, men jag kan tänka mig att min blogg passar bra när man vill komma bort från att läsa om människors privatliv och vardag. Ibland kan det bli lite väl tråkigt med för personliga bloggar tycker jag.
Är det stor skillnad mellan bloggens Rodja och verklighetens?
Jag skriver som sagt inte så jättemycket om mig själv så jag tror kanske inte att mina läsare har fått en sån jättetydlig bild av vem jag är i det verkliga livet. Men jag kan här och nu säga att jag är väldigt social och har lätt att prata med vem som helst oavsett ålder!
Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle inte säga att min blogg är så lik alla andras. Jag skriver inte så mycket om min vardag eller om mitt liv, utan mitt "huvudämne" är att tipsa och inspirera mina läsare på olika sätt. Jag älskar att sitta och klippa och klistra, så mycket collage, tips på olika plagg och outfits får ni se i min blogg! Dessutom så är min blogg till för både tjejer och killar. Det måste ju finnas någon som ger dem tips också, haha!
<

Fotograf: Sanna Karimian
@sannakarimian

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej det har nog aldrig hänt, hittills.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det blir som sagt inte så mycket om min vardag eller mitt liv. Dock så kan detta säkert förändras men jag kommer alltid hålla mig till mitt huvudäme, vilket är att inspirera.
Vad gör en bra blogg?
En bra blogg är när man verkligen lagt ner tid och energi på inläggen. Inte massa ointressanta och korta inlägget om i princip ingenting. Kvalitet framför kvantitet!
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag är född och uppvuxen i Göteborg, däremot så kommer mina föräldrar från Iran.
Jag kan i vissa situationer framstå som en tuff brud, men jag är precis lika sårbar som vilken annan människa som helst.
Jag föredrar mysiga hemmakvällar framför en bra filmrulle och med trevligt sällskap alla dagar i veckan! Att ränna runt på Avenyn och ta fyllan varje helg är not my cup of tea.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Den platsen får Fanny Lyckman ta. Jag älskar att hon ena dagen kan gå från feminin från topp till tå, för att nästa dag komma med en collegetröja, keps och sneakers. Precis sån är jag med. Jag har verkligen ingen speciell stil utan jag klär mig efter humör.
Vilka bloggar läser du själv? 
Jag läser faktisk i princip inga bloggar. Däremot så följer jag en hel del på Instagram! Men några som jag faktiskt brukar kika in på är shoppingandfashion.se och imnext.se/fannylyckman.
Och vilka läser du inte? 
Jag läser inte "storbloggarna". Tycker det finns tusen gånger bättre bloggar som inte är "kända". 
Varför ska man läsa din blogg?
Som sagt, om du ständigt letar efter nya tips, föredrar snygga collage och bilder så har du hittat helt rätt!

Rodjas blogg hittar du här: http://nouw.com/rodjapazooki