Veckans blogg - Rebecca Edenström

Hon är beroende av klackskor och älskar att resa. Sin blogg beskriver hon som tjejig, positiv och ärlig. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Rebecca Edenström och kommer från Stockholm. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Rebecca?
En sprallig och positiv tjej på 17 år som älskar resor och spontana händelser. Jag älskar shopping och har ett stort beroende av att köpa klackskor. Det finns ingenting bättre än flera timmar framför en spegel och att fixa med smink, hår, naglar och olika outfits. Jag är väl egentligen en typisk tjej som älskar allt rosa men i allt det ytliga har jag även en sida som alltid vill hjälpa andra och se till att ingen mår dåligt.
Hur kom det sig att du började blogga?
Det hela startade väl med att många av mina vänner hade en blogg, så jag ville såklart också testa och se om det var något för mig. När bloggen gick bra kunde jag till slut inte hålla mig borta från att tänka ut nya inlägg hela tiden, haha.
Vad bloggar du om?
Mycket om mig själv, fester, outfits, shopping, min vardag, vänner och pojkvän. Även mycket egna texter och tankar om livet.
Varför läser folk just din blogg tror du?
För att jag är mig själv till 110 procent och sprider mycket positiv energi. Även min inställning att man ska våga vara sig själv och se ut på det sätt man vill. Sen tror jag att många känner igen sig i min extremt tjejiga sida som älskar shopping då jag även har många roliga inlägg att erbjuda som verkar uppskattas!
Är det stor skillnad mellan bloggens Rebecca och verklighetens?
Absolut inte. Dock kan texter tolkas på olika sätt och därav kan man få en ny bild av alla personer som bloggar när man träffar dem i verkligheten tror jag.Hur skulle du beskriva bloggen?
Tjejig, positiv och ärlig.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Ja, tyvärr. Det är dumt att blogga om för privata saker.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det jag anser endast angår mig, eller mig och andra personer i min omgivning.
Vad gör en bra blogg?
Sprider positiv energi, hopp och ett leende på läpparna. En bra blogg är en unik blogg som vågar vara sig själv och skiljer sig från andra bloggar.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Egentligen inte någon speciell person. Men egoboost-bloggar är helt klart dem jag ser mest upp till!
Vilka bloggar läser du själv?
Större bloggar som drivs av rätt unga människor. Tycker det är häftigt att läsa om deras framgångar!
Och vilka läser du inte?
Skvallerbloggar. Förstår inte meningen med sådana bloggar.
Varför ska man läsa din blogg?
Jag tycker en bra anledning till att folk ska läsa min blogg är för att den är helt fördomsfri och man får lära känna mig på ett bra sätt. Jag tror även att jag kan nå ut till en hel del människor med mina åsikter och få fram mycket positiva inställningar! Det förekommer inga lögner eller någon som helst negativ energi. Det är en blogg som inte är värd att döma innan man sett insidan helt enkelt! Man vet aldrig vad man kan överraskas av.

Rebeccas blogg hittar du här:
http://nouw.com/rebeccaeden

Skribent
Lina Norman