Veckans blogg - Pim "Pimpiina"

Hon är en satsande dansare inom hiphopkulturern, driver en färgstark blogg och flyttar snart till USA för att gå på college. Veckans blogg här på Nattstad är 19 åriga Pim. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Pim?
En väldigt sprallig och energisk tjej som lever för att dansa, blogga och sprida glädje. En väldigt öppen och driven brud som har jobbat sedan hon var 16 år, studerade på Fryhuset Gymnasium inriktning dans estet men tog studenten för 4 månader sen. Bor på söder tillsammans med farmor och mina två katter.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag tror det var drygt 5-6 år sedan då jag startade upp en blogg för första gången eftersom det blev som en väldigt stor trend att läsa bloggar och själv börja blogga, jag förstod inte det intressanta med att vara bloggare förrän jag fick massvis med respons och läsare som jag fortsatte. Tillslut när jag inte längre ville blogga fick jag oftast meddelanden personligt på facebook och mail om att jag inte fick sluta vilket fick mig förstå det intressanta med att blogga. Jag ville även vara en blogg som blev stor genom dans, vilket det inte fanns så mycket av för några år sedan.

Vad bloggar du om?
Jag föredrar att blogga om saker man inte vanligtvis bloggar om. Jag är en tjej insatt i hiphopkulturen, dansar streetdance och breakdance, lyssnar på wu-tang clan och föredrar sneakers framför klackar. Därför kan mina inlägg handla om allt från dans & träning till hur jag hanterar mitt självförtroende samt hjälper andra bygga upp sina.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag tror anledningen till varför just folk läser min blogg är för att jag håller den aktiv, skriver om roliga saker, bjuder på mig själv, skriver om dans till andra som också är dansare eller intresserade. Eftersom jag inte skriver så mycket om senaste modet, klackar, tandblekning etc tror jag en del som inte har råd för sånt uppskattar det.

Men också att jag lyssnar på mina läsare, deras önskningar och även för att jag är väldigt öppen som person, läser deras problem och svarar dom rakt från hjärtat och visar att dom aldrig är ensamma om sina problem. Folk som läst min blogg länge vet att jag verkligen bryr mig om mina läsare och att jag blivit väldigt bra vän med en hel del av dom idag.

Är det stor skillnad mellan bloggens Pim och verklighetens?
Jag vet helt ärligt inte om jag själv kan svara på denna fråga. Men från vad jag utgår ifrån är jag nog lika knäpp i verkligheten som jag är på mina videos och inlägg. Folk läser ju din blogg och fastnar för din personlighet, det vore synd att låtsas vara någon man inte är.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Hmm.. Väldigt udda, färgstark, underhållande och en gnutta knäpp haha!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?Självklart! Jag är ju bara människa. Att ha drivit en blogg i 5-6 år och varit fläckfri är ju närmst omänskligt. Men självklart har min blogg haft ett och annat stavfel och felvalda ord också som jag fått gå in och ändra.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Att jag kommit in på ett college i USA, Santa Barbara. Jag flyttar dit nästa år & då kommer ni få läsa mycket om det i bloggen.

Vad gör en bra blogg?
Bilderna tycker jag är prio 1.Jag blir alltid lika glad över vilken positiv respons jag får över mina bilder jag tar eftersom jag knappt kan så mycket om fotografi och bild. Men att du tänker på vad du skriver, balanserar text med bilder och tänker på kvalite före kvantite då inläggen ska vara snygga och läsbara. Vi får självklart inte glömma designen också!

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag har aldrig sett Star Wars eller Sagan om ringen filmerna

2. Jag är väldigt mörkrädd

3. Jag tror på liv efter döden

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser mina vänners bloggar som Andreas, Stina och hennes systers blogg, Ewelinas, Felicia Masalla och massa andra. När det kommer till stora bloggerskor läser jag Keelas, Catys, Kenza, Fokis, Emilias, Zara Larssons och Nicole Falicani's blogg. Bloggar jag INTE läser är nog kritiska och ytliga bloggar.

Varför ska man läsa din blogg?
För att du kan lära dig allt från hur man gör ett breakdance steg till en tutorial om hur du pratar med apor! Men även för att få urban street inspiration och veta hur du som person ska bygga upp ditt självförtoende. Jag ser ingen anledning att inte klicka in på min blogg för något jag kan lova er är ett gott skratt och ett glatt humör!

Besök hennes blogg här: nouw.com/pimpiina