Veckans blogg - Ottilia

Veckans blogg - Ottilia

Hon har en tjejcrush på Fanny Lyckman och Kenza, drömmer om att hoppa bungyjump och älskar att dansa. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Ottilia från Göteborg. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Ottilia?
Oj, ja vem är jag egentligen? Jag tror att jag skulle beskriva mig själv som en sextonårig tjej som har lite för mycket energi helt enkelt. Jag är positiv och har mycket glädje i mig. Jag älskar äventyr och kan nog vara rätt spontan. Långa strandpromenader är något jag skulle kunna tänka mig att göra varje dag och det värsta jag vet är människor som är elaka. Jag är en blond tjej för övrigt med stora drömmar, bosatt i centrala Göteborg och det bästa jag vet är att dansa och röra på mig.
Hur kom det sig att du började blogga?
Det var redan i sjuan som jag började blogga lite. Jag hade läst bloggar som Kissie, Blondinbella och Foki. Därefter ville jag också dela med mig av mig och mitt liv. Det var dock runt förra året jag började blogga mer seriöst och nu idag är bloggandet ett av mina största intressen som jag lägger mest tid på.
Vad bloggar du om?
Frågan är nog mer vad bloggar jag inte om? Nä, men min blogg handlar mest om att jag vill ge en inspiration till ett gladare och hälsosammare liv. Många ungdomar idag känner tyvärr igen saker som kroppsideal, depression och hat. Jag vill bort med det. Jag vill komma in i bloggvärlden med ett leende på läpparna. Jag vill visa att livet är något positivt och något som man ska ta vara på! Mina inlägg handlar mycket om min träning eftersom jag utbildar mig till dansledare på ett gym men man kan också hitta djupa texter angående självförtroende, avundsjuka och kroppsideal. Men det bästa med min blogg (som jag har hört från andra) är att jag gärna bjuder på roliga videoinlägg, goda nyttiga recept, fotograferingar, härliga bilder och självklart en nypa modeinlägg!
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag har fått mail från läsare som säger att de går in på min blogg för att få ett leende på läpparna. Jag hoppas att det är så, då jag vill att man ska bli glad genom att klicka sig in på min blogg! Sedan för att få inspiration och motivation.
Är det stor skillnad mellan bloggens Ottilia och verklighetens?
Både ja och nej känner jag. Jag är en tjej som verkligen vill visa mina bästa sidor i bloggen och jag vill gärna inte skriva om privata saker som sårar mig. Så på det sättet nej, man får inte se mitt liv till 100 procent men annars ser man nog rätt mycket av min vardag, resor, träning och miljöer! Jag gillar att dela med mig av saker som händer mig! Gärna tankar också!
Hur skulle du beskriva bloggen?
Min blogg är lite som en egoboost till sig själv. Du går in för att bli peppad, glad och inspirerad till nya möjligheter!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Jaa, det har jag nog gjort. Jag är dock väldigt noggrann med att läsa igenom allt jag skriver innan jag publicerar det! Men kan ha hänt att jag skrev något lite för personligt för längesedan eller la ut en jätteful bild på mig själv men det är inget jag riktigt ångrar stort. Jag är en tjej som tänker "kör bara kör" angående det mesta (som inte skadar en då).
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Min blogg är helt fri från negativa texter från tumblr och skitsnack.
Vad gör en bra blogg?
Mycket härliga och fina bilder! Det är det som fångar mig mest, sedan något annat som fångar mig är humor och bloggare som vågar sticka ut! Pluspoäng till det!
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Varje gång tiden visar lika MÅSTE jag pussa mina handleder och önska mig något. Jag har till och med en klocka som ringer på mobilen när tiden står 11:11.
Jag har varit med i reklam några gånger, för till exempel Ray Ban, lägenheter och klädmärken. Det började redan när jag var tre år för Skara Sommarland, haha! Jag är fortfarande med där i deras broschyr/hemsida tror jag. Något jag inte brukar prata om.
Innan jag dör vill jag verkligen verkligen verkligen hoppa bungyjump.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej, i bloggvärlden har jag nog ingen riktig förebild. Dock älskar jag att kolla runt på olika bloggar och få inspiration. Sedan har jag helt klart en tjejcrush på både Fanny Lyckman och Kenza, gudinnor i mode och foto!
Vilka bloggar läser du själv? 
Jag läser/följer faktiskt inte så många, dock tittar jag in på hundra olika bloggar varje dag. Eller nja självklart läser jag några nära och käras bloggar varje dag och sedan är en favorit i bloggvärlden Keela. Hon har en blogg som jag fastnade för direkt eftersom den består mycket av färg, resor och träning. Bästa jag vet! Så henne försöker jag klicka mig in på ibland.
Och vilka läser du inte? 
Jag läser inte bloggar som inte lägger ner tid på sina inlägg. Och med det menar jag en blogg som endast består av mobilbilder och vardagssnack. Det faller inte mig i smaken och tyvärr finns det många storbloggare som gör så.
Varför ska man läsa din blogg?
För att bli glad helt enkelt. Sedan lägger jag ner mycket tid på bloggen - så mycket uppdatering varje dag är självklart! Som det ska vara! Vem gillar inte uppdatering!?

Ottilias blogg hittar du här: http://nouw.com/egottilia