Veckans blogg - My

Veckans blogg - My

Hon är perfektionisten som älskar att inspirera andra - själv inspireras hon av Angelica Blick. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter My. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är My?
Jag är en glad och social tjej på 16 år som bor utanför Göteborg. Jag går första året på gymnasiet och läser programmet Barn och Fritid med inriktning träning! På fritiden spelar jag fotboll i Göteborgs DFF och umgås med mina vänner och min pojkvän så ofta det går! 
Hur kom det sig att du började blogga?
Om jag inte minns helt fel så var det för att mina vänner bloggade och jag tyckte att det verkade såå roligt! Jag startade min första blogg när jag gick i sexan har jag för mig, men började inte blogga seriöst förrän i åttan. 
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om min vardag, mode, musik och mycket inspiration! Även mat kommer in då och då. Saker som jag har intresse för och själv tycker om att läsa! 
Varför läser folk just din blogg tror du?
Oj... har verkligen ingen aning! Men kanske för att jag varierar blogginläggen, har mycket bilder och inspiration! Älskar att inspirera människor!! 
Är det stor skillnad mellan bloggens My och verklighetens?
Haha, det är inte så jättestor skillnad... Dock skriver jag inte ut "tråkigheter" på min blogg eller för mycket personliga saker. Jag skriver nästan aldrig om när jag mår dåligt eller så, vill hålla bloggen så positiv som möjligt! 
Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle beskriva bloggen som en inspiration till andra tjejer kring min ålder. Men också lite som en dagbok! Det är riktigt kul att kunna gå tillbaka och se vad man hade för sig en tid tillbaka och se förändringar!!
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Jag tror faktiskt inte det. Jag är väldigt ärlig i bloggen och tänker mycket på hur jag uttrycker mig så att det inte ska bli fel! 
<

Vad får man inte läsa i din blogg?
I min blogg får man inte läsa så mycket om träning, även om det är någonting jag verkligen brinner för. Jag kanske ska börja med lite träningstips?
Vad gör en bra blogg?
Mycket bilder, inspiration och variation! En enformig blogg med till exempel bara inlägg om bloggarens vardag tröttnar man på ganska snabbt! Släng in lite outfitbilder och andra modetips! 
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag är lite av en perfektionist och är väldigt noga med att det ska se "prydligt" ut på till exempel bloggen eller när jag lägger upp mat på tallriken.
Jag går nästan konstant runt med en vattenflaska som jag dricker ur hela tiden haha!
Jag äter samma frukost varje dag, eller ja, jag varierar mellan två olika! 
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nja, någon förebild har jag inte direkt. Men två stora inspirationskällor är Angelica Blick och Fanny Lyckman!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser min bästa väns blogg dagligen (nouw.com/saraewangline) och angelicablick.se! Sen klickar jag mig in på lite mindre bloggar då och då! 
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte Kenzas, Dessies, Paows eller någon annan storbloggares, förutom Kissies som jag klickar mig in på ibland. Varför jag inte läser dessa bloggar är för att jag inte ser något intressant i dem. Visst, Kenza bloggar mycket om mode men jag har fått någon fix idé om att inte tycka om henne haha! Så löjligt...
Varför ska man läsa din blogg?
Oj, har verkligen ingen aning! För att få inspiration till det lilla extra i vardagen, som en snygg outfit, en bra låt som man kan spela om och om i hörlurarna eller en god matbit! 

Mys blogg hittar du här: http://nouw.com/myanette