Veckans blogg - Michaela Jansson

Veckans blogg - Michaela Jansson

Hon älskar att sjunga, har fobi för ormar och drömmer om att bli journalist. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Michaela. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Michaela?
En glad tjej med en väldigt positiv inställning till livet. Hon älskar att sjunga, träffa vänner, resa och träna. Pluggar just nu media  - inriktning foto, tar snart studenten och tar ett stort steg ut i världen. Planerna för framtiden lutar åt att plugga vidare och läsa journalistik, att uttrycka mig i ord är något jag alltid tyckt om.

Hur kom det sig att du började blogga?
Från början var det mest en rolig grej, men allt eftersom började jag tycka om det mer och mer. Jag älskar ju som sagt att skriva och vad passar då mer perfekt än en egen blogg där man kan skriva av sig om allt mellan himmel och jord?
Vad bloggar du om?
Min blogg består av en del av mitt liv i text, tankar, bilder och musik. Mycket sådant som jag själv blir inspirerad av och sådant jag vill dela med mig av.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Kanske för att min blogg till stor del är väldigt glad (beror på vilket humör jag är på dock, har jag motgångar kan även det komma fram eftersom jag ofta skriver av mig – mitt sätt att bearbeta). Den innehåller även mycket bilder och inspiration av olika slag och man får ta del av mina tankar och massor av musik.
Är det stor skillnad mellan bloggens Michaela och verklighetens?
Nej det är samma tjej!
Hur skulle du beskriva bloggen?
Glad och inspirerande!

 

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, jag står alltid för det jag skriver och jag brukar alltid läsa igenom mina inlägg flera gånger innan jag publicerar dem.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Om bråk, hat och sådana negativa grejer. Det finns väl ingen som vill läsa om det, bloggar ska man läsa för man mår bra av att göra det.
Vad gör en bra blogg?
En bra blogg ska ge en feelgood-känsla och vara intressant nog för att folk ska vilja fortsätta läsa. Bilder tycker jag är viktigt. Jag tycker även att en bra blogg ska inspirera.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag har ormfobi, och då menar jag verkligen ”jag kan inte ens se ormar på tv”-fobi, jag är egentligen rödhårig och jag har svår tinnitus i vänster öra.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej faktiskt inte.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser inte speciellt många storbloggar utan läser massa småbloggar som ger mig den där feelgoodkänslan och som skriver om saker jag tycker är intressant, som t ex mode och hälsa.
Och vilka läser du inte?
Provocerande bloggar. Jag tycker det känns falskt. Och småbloggar utan bilder och som inte ger mig någonting jag är intresserad av.
Varför ska man läsa din blogg?
För att ta del av min glädje, mina tankar och för att bli inspirerad.

Michaelas blogg hittar du här:
http://nouw.com/miichaelajansson