Veckans blogg - Mette

Veckans blogg - Mette

Hon älskar Stockholms uteliv men har ingenting emot mysiga hemmakvällar. Dessutom längtar hon redan efter att bli mamma. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Mette. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Mette?
För den som inte läst min blogg så är jag en nybliven 18-årig tjej som bor i Stockholms skärgård. Jag tränar gym och innebandy och jag har förälskat mig lite i Stockholms uteliv, men har absolut ingenting emot mysa hemmakvällar! Dessutom är jag en trogen Belieber!
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga först och främst endast för mig själv tills jag insåg att det fanns ett intresse för bloggen, att folk gillade vad jag skrev. Efter de har jag börjat blogga dagligen och tar mer bilder för att dela med mig av till mina läsare.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om allt som jag känner för, allt från smink, kläder, inredning till djur och natur.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Varför folk läser just min blogg vet jag inte, men skulle bra gärna vilja veta.
Är det stor skillnad mellan bloggens Mette och verklighetens?
Jag är i stort sett samma Mette i verkligheten som i bloggen eftersom jag började blogga för mig själv och inte för någon annan.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag har svårt för att beskriva bloggen då innehållet varierar beroende på humör och vad jag har lust att skriva om. Ibland skulle jag kanske beskriva den lite som en inspirationskälla, då jag lägger upp en hel del musik, kläder, inredning osv.
<

 

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Skrivit någonting jag ångrat... Inte vad jag kan komma på.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det enda jag försöker lämna utanför bloggen är känslor, dåliga känslor, för att inte hänga ut andra människor. Det tycker jag inte är okej.
Vad gör en bra blogg?
För mig är en bra blogg en blogg med mycket bilder och inte lika mycket text. Bilder ur vardagen och regelbunden uppdatering.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag är 176 cm lång.
Jag längtar efter att bli mamma.
Jag är egen företagare.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Jag har länge sett Kenza som en förebild inom bloggvärlden men nu tycker jag tråkigt nog att både hon och hennes blogg börjar bli aningen enformig.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser som sagt Kenzas blogg trots att den börjar bli enformig och jag läser även Molly Rustas blogg. Lite då och då kikar jag in på de andra storbloggarna som Dessie, Kissie och Paow, men långt ifrån regelbundet.
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte bloggar med för mycket text och tråkiga/dåliga bilder, de stör mig lite.
Varför ska man läsa din blogg?
Som sagt började jag blogga främst för mig själv, därför tycker jag att man ska läsa min blogg för att den är äkta, ärlig och jag skriver inte några inlägg för att försköna synen på mitt liv. Jag tror att folk kan känna igen sig och hitta inspiration till sin egen vardag.

Mettes blogg hittar du här:
http://nouw.com/mette