Veckans blogg - Merita

Hon samlar på skor och väskor. Och hennes förebild inom bloggvärlden stavas Blondinbella. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 19-åriga Merita. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Merita?
En modeintresserad och shoppinggalen tjej på 19 år som bor i en liten stad i Blekinge.
Hur kom det sig att du började blogga?
Hade sjukt tråkigt en februarikväll för två år sedan. Jag hittade ingen bra film att kolla på och bloggarna jag följde hade inte gjort några nya inlägg, så vad gör jag? Jo, startar en egen blogg istället haha.
Vad bloggar du om?
Jag försöker inspirera med mina outfits och outfitbilder. Sedan bloggar jag mycket om shopping och ger läsarna olika tips! Jag har valt att inte vara så personlig i bloggen.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Hm, det är nog för att mina inlägg är genomtänkta. De innehåller mycket bilder och lagom mycket text. Sedan uppdaterar jag rätt ofta också vilket gör att dom flesta stannar kvar och faktiskt börjar följa mig.
Är det stor skillnad mellan bloggens Merita och verklighetens?
Jag är inte så personlig i bloggen som sagt så egentligen känner läsarna inte verklighetens Merita. Jag är väldigt glad av mig, omtänksam, jättesnäll men också ganska känslig.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Rosa och väldigt tjejig!
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, faktiskt inte.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Typ om mitt privatliv, som kompisar, familj, kärlek och så där.
Vad gör en bra blogg?
Jag tycker att bilder gör hela bloggen. Framför allt bra bilder! Det är aldrig kul att kolla på bloggar som bara har suddiga bilder från mobilkameran. Sedan är det mycket roligare om bloggaren tagit bilderna själv och inte googlat fram dem eller snott dem på weheartit haha.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Min lillasyster är den viktigaste personen i mitt liv.
Jag samlar på skor och väskor.
Min humor är ganska speciell haha.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Blondinbella, helt klart!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser min bästis blogg såklart och kollar in shoppingandfashion, kissies, kenzas och victoria törnegrens blogg varje dag. Sedan händer det att man kollar på dessies och paows blogg ibland. Jag följer storbloggarna mest för att de är just ”stora”, annars tycker jag att victorias blogg ger mest inspiration!
Och vilka läser du inte?
Jag följer inte några manliga bloggare faktiskt! Det har hänt att jag klickat mig in på hugos men jag har aldrig fastnat för någon ”killblogg” så pass att jag börjat följa den.
Varför ska man läsa din blogg?
Gillar man mode och shopping så kommer man nog att gilla min blogg - och kanske till och med bli inspirerad!

Meritas blogg hittar du här: http://nouw.com/merr