Veckans blogg - Louise Engelbrektson

Veckans blogg - Louise Engelbrektson

Hon började blogga redan som 9-åring och älskar att inspirera andra - själv inspireras hon av Kenza. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Louise Engelbrektson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Louise?
Jag är en glad och social tjej som bor i Göteborg. Jag älskar träning, hälsa och allt som har med det ämnet att göra. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag skaffade min första blogg redan när jag var nio år. Jag hade vart inne på Blondinbellas blogg och tyckte att det verkade som en cool grej. Jag kommer till och med ihåg namnet på den bloggen; Louisechill.blogg.se, haha. Sedan dess har jag alltid haft en blogg även om själva bloggandet gått i vågor! Just nu bloggar jag för att jag tycker att känslan av att inspirera andra är så himla mäktig och jag älskar det!
Vad bloggar du om?
Det brukar gå lite i perioder, men väldigt blandat! Just nu skulle jag säga att jag främst bloggar om kläder ,tips, träning och hälsa. Jag skulle inte vilja sätta någon speciell etikett på min blogg. Får jag lust att skriva om något speciellt så gör jag det!
Varför läser folk just din blogg tror du?
Oj denna är så svår... Men jag har fått höra av läsare att det är lätt att relatera till mig och min vardag. Även att jag inspirerar dem, vilket fortfarande känns så konstigt. Att lilla jag kan inspirera folk, haha. Men det är ju det jag vill uppnå med bloggen!
Är det stor skillnad mellan bloggens Louise och verklighetens?
Nej, det skulle jag inte säga. Det finns ju mycket som inte skrivs ut där självklart, bloggen är ju bara ytan av ens liv. Men utifrån allt ni får se av mig på bloggen så det är ingen stor skillnad!
<

Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en påse gott och blandat!
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nja.  Det har hänt någon gång att jag skrivit ut något lite för privat som jag sedan har tagit bort. Men annars nej!
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Man får läsa om det mesta, bara jag känner för att skriva om det. Men om jag skulle säga något snabbt som man inte får läsa om så skulle jag nog säga skolan, min pappa och det mest personliga om mig. 
Vad gör en bra blogg?
Jag skulle nog säga att jag fastnar för bloggar som har bra uppdatering och kvalitetsbilder. Varierande inlägg är också väldigt viktigt för att jag ska gilla en blogg. Annars ÄLSKAR jag bloggar som bara inriktar sig på mode.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag är född i Värmlands djupa skogar där jag även har fyra syskon, pappa och en stor del av släkten! Jag har ända sedan jag var liten haft ett stort behov av att skriva av mig, men mina långa texter hamnar i arkivet på datorn. 
Jag är fruktansvärt barnslig av mig, haha.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Hmm, jag skulle nog inte säga att jag har någon direkt förebild. Men det finns två personer som inspirerar mig väldigt mycket och det är Kenza och Lisa Olsson.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag älskar att läsa bloggar. Så det är ett par stycken! Men jag läser främst mina vänners bloggar. Sedan älskar jag Sofis Snapshots eftersom hon lever något av mitt drömliv. Jag älskar hennes bilder och hon som person verkar så fruktansvärt härlig. Sen brukar jag klicka in på ett par modebloggar per dag som till exempel Angelica Blick, Kenza och Victoria Törnegren. 
Och vilka läser du inte? 
Bloggar som lägger ut mycket mobilbilder och korta tråkiga inlägg är jag inget stort fan av.
Varför ska man läsa din blogg?
Jag varierar väldigt mycket med det jag skriver i mina inlägg, sen så satsar jag även på att göra kvalitetsinlägg. Jag vill vara någon mina läsare kan se upp till!

Louises blogg hittar du här: http://nouw.com/louiseengelbrektson