Veckans blogg - Linnea Ekelund

Hon älskar utekvällar och mysiga grillkvällar, är beroende av att ha koll på tiden - och hennes förebild inom bloggvärlden är Kenza. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 19-åriga Linnea Ekelund. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Linnea?
Jag är en tjej på 19 år som precis har tagit studenten och har hela framtid framför mig att välja precis vad jag själv vill göra. Jag och min bästa vän planerar att resa utomlands - till typ Thailand för att resa runt där i några månader. Och om en månad ska vi göra vår första resa tillsammans till Spanien och vara borta i två veckor. Jag är en glad och positiv tjej som alltid hittar på roliga och spontana saker! Älskar utekvällar med mina vänner men också mysiga grillkvällar. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag älskar att fota och tar bilder på nästan allt jag gör, äter och köper. Jag är även shoppingberoende och tycker om att ge andra tips! Jag gör även mycket saker hela tiden som är värda att fotas och vill gärna dela med mig av mina fina bilder. Jag började först med Instagram där jag fick mycket följare och tyckte sedan att det vore roligt att satsa på något mer. 
Vad bloggar du om?
Jag bloggar mest om min vardag och mat - men även om vad jag shoppar. Jag är mer den personen som gillar att lägga upp fina bilder än att skriva långa texter. Att fota är verkligen något jag tycker om och hade gärna kunnat tänka mig att jobba med något som har med det att göra i framtiden. 
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att folk läser just min blogg eftersom jag ofta får komplimanger för att jag tar fina bilder - och sedan kan jag tänka mig att jag har ett ganska så intressant liv som jag uppfattat de från andra. Jag måste som sagt hitta på saker så ofta som går med mina vänner - tycker inte om att sitta hemma ensam och se på film eller så. 
Är det stor skillnad mellan bloggens Linnea och verklighetens?
Jag tycker inte att det är någon skillnad alls. Jag är alltid mig själv, både på bloggen och i verkligheten. Jag ser inte någon anledning till att försöka vara någon annan. 
Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle vilja beskriva min blogg som livsnjutning. 
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Jag har aldrig ångrat något som jag skrivit på min blogg. Jag har aldrig velat någon illa med något jag skrivit, sedan kan det finnas människor som kan ha tagit åt sig av något någon - men hade aldrig gjort det med avsikt. 


Vad får vi inte läsa i din
blogg?
Ni får inte läsa om mitt privatliv allt för mycket - det är jag ganska stängd med. Ni får inte heller läsa allt för mycket om min träning eftersom jag inte känner mig riktigt bekväm med att skriva om det ännu - men snart kommer det komma upp mycket om träning också! 
Vad gör en bra blogg?
Jag tycker att en bra blogg gör många uppdateringar och tipsar andra människor om bra saker så att man kan se den som en förebild.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag är beroende av tiden, måste alltid veta vad klockan är och passar alltid en tid som är bestämd.
Om jag bestämt en tid att möta någon så är jag där prick den tiden, helst lite innan.
Jag har lätt för att lära känna nya människor men ännu lättare för att stänga ute dem från mitt liv när de gjort något som sårat mig. 
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Min största förebild inom bloggvärlden är Kenza. Hon är så himla vacker, snäll och en otrolig förebild. 
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser mina vänners bloggar såklart - kul att veta vad de gör på dagarna och se deras bilder. Sedan läser jag även Kenzas blogg, hon är som sagt en stor förebild.
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte bloggar som är till för att klanka ner på andra. Jag tycker verkligen inte om sådant och tycker inte om människor som bara vill provocera. 
Varför ska man läsa din blogg?
Jag tycker att man ska läsa min blogg för fina tips om bland annat shopping och mat. Jag tycker även att man ska följa min blogg för att mitt intresse för fotografering ökar - och det kommer framöver att komma upp mycket nya bilder och tips. 

Linneas blogg hittar du här: http://nouw.com/neaa

Skribent
Lina Norman