Veckans blogg - Linnea Edman

Hon beskriver sin blogg som en rosa bubbla med snygga bilder, och sig själv som positiv och driven. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Linnea. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Linnea?
Jag är en positiv och driven tjej som gillar att ha många bollar i luften! Just nu går jag sista året på gymnasiet, har även ett extrajobb på sidan och driver tillsammans med en tjejkompis ett uf-företag. Jag spenderar lägger min lediga tid på mina vänner, shopping, resor eller festande. Jag gillar dessutom att stå framför kameran men att bli modell är ingenting jag satsar på just nu. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Det var i slutet av 2007 då jag läste Kenzas nystartade blogg vilken gav mig mycket inspiration. Inspiration till att starta en egen blogg. Jag började med visionen om en modeblogg men vet inte riktigt vart jag har hamnat.  
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om mitt liv, vad jag gör på dagarna, vad jag äter, hur jag sminkar mig, vart och vad jag shoppar, hur jag festar och annat som jag kan tänka mig att mina läsare vill läsa om. Blandat med en massa inspirationsbilder jag hittar på olika sidor. Foton jag tagit själv och foton på mig själv! 
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag vill gärna tro att folk läser min blogg för att jag skriver på ett intressant sätt och om intressanta saker. Min blogg handlar inte om en massa problem utan är lite mer av en rosa bubbla med snygga bilder vilket jag tror att mina läsare tycker om.
Är det stor skillnad mellan bloggens Linnea och verklighetens?
Nej faktiskt inte, självklart är blogg-Linnea och hennes vardag ibland förskönad men så stor skillnad är det nog inte.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag skulle beskriva min blogg som en snygg blogg! När jag säger snygg blogg syftar jag på att den har snygg design, jag skriver snyggt och att bloggen är fylld med snygga bilder. Jag älskar roliga, fula bilder med humor, men de passar inte på min blogg helt enkelt. 


Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Ingenting som jag kan komma på såhär nu. Jag har bloggat i över fem år, så någonting kanske jag inte har varit helt stolt över men jag tänker ofta efter en gång extra innan jag publicerar någonting speciellt. 
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Det man inte får läsa om i min blogg är allt för personliga saker, saker om mitt sexliv, familjeproblem eller toalettbesök, de håller jag gärna privat.
Vad gör en bra blogg? 
En bra blogg är en blogg som uppdaterar ofta och använder sig av mycket bilder. Ett inlägg utan bilder är oftast ett tråkigt inlägg!
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag lyssnar mer än gärna på Volbeat och kan även de flesta texterna.
Jag dricker inte mjölk för att jag tycker att det är slemmigt.
Jag är medlem i MUF, är dock inte någon aktiv medlem och gick med för festernas skull.
Har du någon förebild inom bloggvärlden? 
Helt ärligt kan jag faktiskt säga att jag inte har någon förebild inom just bloggvärlden.
Vilka bloggar läser du själv?
De bloggarna jag helst läser är Natacha Peyres och Classes blogg - No more Mr. Nice guy.
Och vilka läser du inte?
Bondinbellas. Jag tycker att hon är jättecool men hennes blogg tråkar ut mig. Och Niisans. Provocerande översminkade tjejer känns det som om vi har sett förut.
Varför ska man läsa din blogg?
För att den inspirerar!

Linneas blogg hittar du här:
http://nouw.com/linneaedman

 


 

 

Skribent
Lina Norman