Veckans blogg - Julias floristblogg

Veckans blogg - Julias floristblogg

Hon utbildar sig till florist och bloggar därmed om blommor och om vad hon lär sig på sin utbildning. Bilder är viktigt i en blogg och skor är det bästa som finns! Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 17-åriga Julia. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Julia?
Jag är en glad 17-årig tjej från Värmland. Jag utbildar mig till florist på och på min fritid gillar jag att träna, shoppa, vara med vänner och pojkvän och jag gillar även att blogga. Jag driver just nu två bloggarNattstad
Hur kom det sig att du började blogga? 
Jag började blogga för att flera av mina vänner bloggade och jag tyckte att det verkade vara en kul grej. Jag har bloggat på lite olika portaler men har fastnat för Nattstad och har bloggat här ett tag nu. Jag tycker att det är väldigt roligt!
Vad bloggar du om? 
Jag bloggar om mitt liv som blivande florist och jag har bloggen i samarbete med min utbildning så jag lägger upp bilder på arbeten jag gör i skolan och skriver lite kort om det. Sen är jag ute på praktik nu också, så då bloggar jag om hur det är där och vad jag gör och så vidare.
Varför läser folk just din blogg tror du? 
Jag tror att folk kanske läser min blogg för att den har en speciell kategori. Jag driver ju en floristblogg, så för folk som gillar blommor kan det vara kul att kika på vad jag håller på med Jag har även mycket bilder i min blogg för det tycker jag är viktigt annars blir bloggen ganska tråkigt.
Är det stor skillnad mellan bloggens Julia och verklighetens? 
Jag bloggar inte så mycket om mitt vardagsliv på min floristblogg utan det gör jag på min andra blogg, så man får inte reda på så mycket om min vardag och så vidare. Men jag tycker att jag är mig själv när jag bloggar!
Hur skulle du beskriva bloggen?
Det är en blogg med mycket bilder och lite text, vilket jag gillar. Den är väldigt enkel och stilren.
<

 

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand? 
Nej, jag har nog aldrig skrivit något jag ångrat. Jag brukar tänka på vad jag skriver!
Vad får vi inte läsa i din blogg?
I min blogg får ni inte läsa så mycket om min fritid. Eftersom bloggen är som ett skolarbete så måste det handla om floristik. Min vardag skriver jag mer om på min andra blogg, nouw.com/beckjulia.
Vad gör en bra blogg? 
Det som gör en bra blogg tycker jag är mycket fina bilder och lite text! Sen är ju det första man ser headern och designen, så den tycker jag också är viktig. Helst ska den vara väldigt enkel, vit bakgrund med svart text och en stilren fin header.
Berätta tre saker vi inte visste om dig? 
Jag älskar att kolla på tv-serier, speciellt The Vampire Diaries som jag tittar på nu.
Jag tycker att skor är det bästa som finns!
Jag älskar sol och värme så jag tycker väldigt mycket om sommaren och att resa till varma länder
Har du någon förebild inom bloggvärlden? 
Oj vad svårt, jag har nog inte direkt någon förebild men jag tycker att Angelica Blicks blogg är väldigt fin med alla underbara bilder!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser Kenzas blogg för att hon har så fina outfits, jag läser Angelica Blicks för alla fina bilder. Det är nog dem jag kollar mest på sen kollar jag även vänners bloggar!
Varför ska man läsa din blogg?
Min blogg ska man läsa för att den är snygg i designen, det finns mycket bilder och är man sugen på att bli florist så kan man få reda på en del saker och se mycket av vad vi gör. Vill man veta något så är det bara att fråga!

Julias blogg hittar du här:
http://nouw.com/juliasfloristblogg