Veckans blogg - Josefine Werngren

Veckans blogg - Josefine Werngren

​Hon drömmer stort, festar utan alkohol och garanterar er en dramafri blogg! Veckans blogg här på Nattstad är Josefine Werngren. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Josefine?
Jag är en helt vanlig tjej, uppvuxen i en liten by utanför Kristianstad, Skåne. Just nu pluggar jag tredje året på Christian 4:S Gymnasium. Jag läser en kurs som heter Bild & Formgivning, med en valfri inriktning på Textil & Design. Jag går varken på någon sport eller har något särskilt fritidsintresse, utan jag sysslar väl mest med det som faller bra in i min vardag. Jag planerar att flytta efter studenten och börja plugga design, då jag har väldigt stora drömmar inom just det yrket.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har nog inte direkt en anledning till varför jag började, Jag var inne i en period då avundsjuka stod i centrum, och jag tänkte att '' detta kan jag också klara av''. Och därefter började mitt bloggande. Sen är det ett väldigt bra hjälpmedel för mig pga. att jag ofta glömmer vad jag har gjort om dagarna. Så det blir som en slags dagbok.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar om lite allt möjligt egentligen, skola, mode & fritiden bland annat. Det jag bloggar om är vardagssaker som alla förstår sig på.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag tror just att de läser min blogg pga. Att jag inte gör mig till eller att jag inte är så mycket märkvärdigare än någon annan. Många har påpekat att jag har fina bilder, vilket är kul då mina kamerakunskaper inte är de bästa.

Är det stor skillnad mellan bloggens Josefine och verklighetens?
Nej, det vill jag inte påstå. Visst jag väljer att inte skriva ut när det hänt personliga händelser som berör mig på ett dåligt sätt. Men annars är det inget som skiljer särskilt mycket från verkligheten.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Oftast med vältagna bilder. Med en mindre fokus på text. Det är en fräsch blogg som förhoppningsvis är inspirerande.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej det tror jag inte. Skulle väl bara stavfel eller val av ord som jag ångrar i efterhand. Men inget annat.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Inget drama på min blogg inte!

Vad gör en bra blogg?
Ofta uppdaterad, gärna bra inspiration & vältagna bilder.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag dricker ingen alkohol.
2. Den kroppsdel jag är mest nöjd över är mina händer.
3. Jag är totalt beroende av ljus & myser gärna till vardagen.

Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej det har jag inte. Hade denna frågan ställts till mig för ett halvår sedan hade mitt svar varit Angelica Blick. Men nu vet jag inte.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser bloggar som: bleubirdblog.com, diyordie.elledecoration.se & nyheter24.se/modette/josefin. Det är många andra tjejer här ifrån som också bloggar. Vilket nog är de bloggar jag mest tittar in på. Jag läser varken träningsbloggar eller skandalbloggar.

Varför ska man läsa din blogg?
Jag tycker att man ska läsa min blogg om man finner intresse på att se hur mitt liv är & ser ut.

Besök hennes blogg här: http://nouw.com/josefinewerngren