Veckans blogg - Jenny Hammarlund

Veckans blogg - Jenny Hammarlund

Hon beskriver sig själv som en glad tjej som tar studenten till sommaren och är en mästare i pingis. Dessutom kan man just nu se henne på TV! Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Jenny Hammarlund från Top Model Sverige. Profile -

För den som varken sett Top Model Sverige eller läst din blogg, vem är Jenny?
Jag är en glad tjej, nästan alltid. Men kan även bli riktigt arg och då är jag inte rolig att umgås med! Jag gillar att idrotta, mest löpning, längdskidor och bollsporter. Min favoritårstid är sommaren då jag är ute och gör saker nästan hela tiden. Jag badar, åker till nya platser, går på picknick, kör gokart, åker till campingar och antar gärna utmaningar. På vintern är jag också ute ganska mycket, men med en tjock jacka. Men det funkar med leggins till för om bena fryser jag nästan aldrig. Jag gillar att träffa nya människor och intressanta personligheter. Jag pluggar tredje året på mitt egna program på gymnasiet vilket betyder att jag snart tar studenten och jag är inte lite taggad!
Hur kom det sig att du började blogga?
Nu när jag är en offentlig person är det lätt att missuppfattas och folk tror ofta att man är på ett sätt som inte stämmer. Därför tycker jag att det är ett jättebra sätt att visa vem man är när man bloggar.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om allt möjligt. Om vad jag gör, lite spontana inlägg ibland, tänker även börja lägga in lite outfits.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Kanske för att de tycker att jag är en intressant person. De vill veta vad jag gör och hur jag lever förmodligen!
<

Är det stor skillnad mellan bloggens Jenny och verklighetens?
Både ja och nej. Jag är ju inte någon annan personlighet på bloggen men jag håller ändå mycket utanför bloggen. Sen försöker jag minimera svordomar och otrevliga grejer. Så långt det går, haha.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, om jag ångrar något direkt så bara redigerar jag det. Annars så är det bara att ta till sig att man har gjort fel och lära sig av det istället.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Eftersom jag inte läser så kommer inga boktips upp. JAG LOVAR, haha.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag behöver bara några timmars sömn för att vara pigg.
Jag kan få mina höftben ur led (haha).
Jag har 52 pokaler i pingis.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej för jag är faktiskt inte en person som brukar läsa bloggar.
Vilka bloggar läser du själv?
Som sagt så läser jag nästan aldrig bloggar. Jag har kollat in på de största bloggarna några gånger. Jag tycker att Angelica blicks och Egoinas bloggar var intressantas/roligast att läsa.
Varför ska man läsa din blogg?
För jag är en tjej som kommer från en småstad vilket gör att många kan relatera till mig. Jag är nyfiken, kreativ och förmodligen ganska intressant. Jag tycker själv att jag lever världens roligaste liv och vill såklart att andra ska få ta del av det!

Jennys blogg hittar du här:
http://nouw.com/JennyHammarlund