Veckans blogg - Jennifer Sandsjö

Hon älskar USA, god mat och att blogga. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Jennifer Sandsjö från Göteborg. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Jennifer?
Jag är en 15 år gammal tjej som bor i Göteborg. Jag spelar handboll och gymmar mycket, har stora drömmar inför framtiden och älskar att blogga! 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga redan när jag gick i femman på grund av att mina närmsta kompisar gjorde det och det verkade kul. Nu har det dock blivit som ett underbart heltidsjobb.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om allt möjligt men mest om min vardag, mycket mode, mina vänner och min pojkvän.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Gud vilken svår fråga, men när jag har frågat mina läsare har det haft svar som till exempel att de gillar min stil, att jag ger dem inspiration och att de gillar mig som person, att jag sprider glädje och så vidare!
Är det stor skillnad mellan bloggens Jennifer och verklighetens?
Skillnaden är faktiskt inte så stor. Jag skriver i princip om allt jag gör/känner. Jag är väldigt öppen i bloggen men det är klart att det finns skillnader. Läsarna vet ju inte riktigt hur jag är som person egentligen. 
Hur skulle du beskriva bloggen?
I min blogg skriver jag om allt jag gör/känner, jag är som sagt väldigt öppen och skriver exakt som jag tycker/känner. Jag skriver mest om mode och min vardag men även om mina vänner, pojkvän och mat/recept. Allt möjligt helt enkelt!
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, jag står för allt jag skriver!

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag lämnar ute allt tråkigt jag gör under dagarna. Sedan lämnar jag även ute saker som kan bli fel efteråt, vad som hänt när jag mått dåligt och så vidare. Saker inte alla behöver veta! Vad gör en bra blogg?
En bra blogg innehåller, enligt mig, mycket mode, att man är ärlig och är sig själv, inte härmar någon annan och kör sitt eget race och får en att vilja läsa vidare. Skriver man till exempel på ett tråkigt sätt "dör" hela bloggen enligt mig.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag älskar USA, god mat är bland det bästa jag vet men jag hatar att vara mätt (haha) och jag lever mig lätt in i TV-serier. Just nu är jag den 6:e tjejen i Pretty Little Liars, haha.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Jag har inga förebilder utan kör mitt eget race. Men jag får en del inspo av Molly Rustas, Victoria Törnegrens och Angelica Blicks!
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser verkligen hur många bloggar som helst, det skulle ta ett tag att rabbla upp alla! Men tjejerna över, mina tjejkompisar/bekanta här i Göteborg och bbomans från Stockholm! De första för att jag som sagt får inspiration därifrån, de från Göteborg för att det är så skönt att veta vad alla har för sig, haha, och jag älskar alla bilder från bbomans år i USA. 
Och vilka läser du inte? 
Vilka jag inte läser, hmm... Kissies, Dessies, Hugo Rosas, Kenzas och så vidare. De är lite tråkigt tycker jag! Gillar mer när mode är the center of attention.

Varför ska man läsa din blogg?
Jag har ett väldigt varierat innehåll och försöker göra alla nöjda, killar som tjejer. Jag försöker driva en blogg jag själv skulle läsa och jag kör verkligen mitt egna race. Jag försöker även vara en bra förebild, någon mina läsare kan se upp till. Jag får även ofta kommentarer om att jag inspirerar, så in och kolla om ni också blir inspirerade!

Jennifers blogg hittar ni här: http://nouw.com/jennifersandsjo