Veckans blogg - Isabella Sundqvist

Hon älskar munkar, är livrädd för åskoväder och ser upp till Kenza och Angelica Blick. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 16-åriga Isabella Sundqvist. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Isabella?
Isabella Sundqvist heter jag men kallas alltid för Bella. Är 16 år och bor norr om Stockholm. Är en superglad och positiv tjej med höga drömmar. Det jag älskar att göra på min fritid är att blogga (såklart), spela fotboll, shoppa och hålla på med sociala medier. Något jag också verkligen tycker om att göra är att resa och upptäcka nya ställen i världen. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga när jag var rätt liten, kanske runt 12-13 år. Då var det för jag hade läst så mycket om Blondinbella, Foki och Kenza. Jag började då läsa deras bloggar varje dag och tyckte det var väldigt intressant och skaffade mig då en egen blogg som jag döpte till Brunettbella.. haha. Det senaste året har jag dock börjat ta bloggen väldigt seriöst och lägger ner mycket tid och energi på att bloggen ska vara så bra som möjligt och för att inspirera mina läsare. 
Vad bloggar du om?
Jag skulle nog säga att jag har en väldigt blandad kompott i min blogg, bland annat skriver jag mycket om min vardag men även annat som inspiration och musiktips. Men jag inriktar mig nog mest på mode och outfits eftersom det är det jag tycker är roligast att blogga om och också för att jag själv tycker om att läsa om mode. 
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror och hoppas att folk läser min blogg för att den har något som de flesta skulle tycka om att läsa. Jag tror också att folk läser min blogg för att bli inspirerade av mina mode- och outfit inlägg.
Är det stor skillnad mellan bloggens Isabella och verklighetens? Nej det tycker jag inte! Har jag en dålig dag och är sur så kommer det oftast ut förr eller senare på bloggen. Jag är mig själv och det tror jag att man kommer långt med. 
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en livsstilsblogg med inriktning på mode. Enkelt!
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Jag tycker inte om att skriva för personliga saker som andra inte behöver veta, eller saker som jag borde hålla för mig själv. Så svaret på frågan är nog ett ja. Det har hänt ett par gånger att jag skrivit heltokiga saker när jag varit sur/arg/ledsen hehe..

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Som sagt så går jag inte in på för mycket personliga saker så som familj/relationer och så vidare. Men å andra sidan är jag rätt öppen om mig själv för jag vill att mina läsare ska kunna "lära känna mig". 
Vad gör en bra blogg?
En bra blogg enligt mig är en blogg med inspirerande bilder med hög kvalitet, en trevlig och positiv person bakom bloggen, och en stilren snygg design! 
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag älskar munkar. Det är så otroligt gott att jag skulle kunna äta typ 5 stycken om dagen.. mina vänner kallar mig ibland för munkbella haha.
Jag lyssnar på musik konstant. På bussen, på tåget, i bilen, på powerwalks, hemma, i skolan.. ja överallt! Jag mår så mycket bättre av att lyssna på musik. Mina favoritlåtar just nu är Let your hair down - Magic! och Cheerleader - Felix Jaehn remix.
Jag är svinrädd för åskoväder och naturkatastrofer.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Kenza har alltid varit min största förebild, men Angelica Blick är också någon jag verkligen ser upp till. Det går inte en dag utan att jag läser deras bloggar. En dröm är att en dag blogga lika bra som dem! 
Vilka bloggar läser du själv?
Åh jag läser så många bra bloggar. Jag läser mest modebloggar eftersom jag älskar mode och där kommer Kenza och Angelica Blick in i bilden igen. 
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte provocerande, ytliga och skvallerbloggar. Jag tycker det är hemskt att folk hänger ut andra människor på nätet. Nobody's perfect. 
Varför ska man läsa din blogg?
Jag tror att min blogg har något för alla att läsa - just för att den är väldigt varierad. Men jag skulle nog säga att du måste tycka att mode och att läsa om hur jag har det i min vardag är kul. Man ska även läsa min blogg för att bli inspirerad av fina bilder och för att bli positiv och glad! 

Isabellas blogg hittar du här: http://nouw.com/bellasundqvist