Veckans blogg - Isabel Aldén

Veckans blogg - Isabel Aldén

Hon tar med er på resor, events och fina stunder från livet. Hon är bosatt i Australien och älskar att inspirera. Veckans blogg är 20-åriga Isabel Aldén. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Isabel?
Isabel är en målinriktad och ambitiös Göteborgstjej som flytt till Sydney för att följa sin drömmar. Där studerar hon till Event Manager och njuter av sin nya livsstil. Förutom att ha haft ett brinnande intresse för mode och fotografering så länge hon kan minnas, har danslokalen alltid varit hennes frizon. Sedan tidigt tonår har hon jobbat som modell för Avenue Modeller i Göteborg och numera även för en agentur i Sydney. Kort och gott är hon en kreativ och positiv filur, som älskar livet lite för mycket för att inte leva det till fullo.

Hur kom det sig att du började blogga?
Med ett allt för stort intresse för mode och min egna stil, och med en liten digitalkamera dinglandes runt handleden jämnt och ständigt, ville jag kombinera alla intressen i ett. Då var jag 13 med noll kunskap. Idag är min blogg snäppet proffsigare, men fortfarande min plats där jag får uttrycka mig kreativt, dela med mig av inspiration och nå ut till en publik av fantastiska personer som delar samma intressen.

Vad bloggar du om?
Jag tar med mina läsare på resor, events och fina stunder från livet, men allra mest bjuder jag på min egna stil i form av outfitbilder.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
För att jag lägger ner tid på allt jag publicerar, inga mobiltagna bilder, inga slarviga texter osv. På min blogg möts man av fina bilder, välskrivna texter, intressant innehåll och något annorlunda – en livsstil från en helt annan plats på jorden än Sverige. Det tror jag att många lockas av!

Är det stor skillnad mellan bloggens Isabel och verklighetens?
På bloggen får man se allt det fina och positiva, det ska vara en plats för glädje och inspiration. Jag är givetvis alltid mig själv till 100 %, men samtidigt är jag väldigt försiktig när det kommer till privatliv och skriver för det mesta om livets ytligare saker. Man får helt enkelt träffa mitt ytliga men äkta jag, som alltid är socialt och glatt!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Stilren, professionell, inspirerande och passionerad.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej som tur var inte. Eftersom att jag inte yttrar mig om personliga känslor, problem, närstående eller andra djupa saker är det mest osannolikt att jag skulle ångra något jag skriver offentligt.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Politik, privatliv i stor utsträckning och saker som berör andra människor på ett elakt eller negativt sätt.

Vad gör en bra blogg?
En bra blogg för mig innehåller vackra bilder, korta men innehållsrika texter och har något som gör att just den bloggen sticker ut. Jag vill bli inspirerad när jag läser en blogg.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag har bott i Frankrike under två kortare perioder.
2. Jag blev moster när jag var 2 år.
3. Jag är otroligt kräsen när det kommer till både killar och mat – två av livets bästa ting,... jag vet.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag älskar att surfa omkring på bloggar, några favoriter är Natascha Oakley, Tuula Vintage, Sofi Fahrman, Hanna Stefansson, Lisa Olsson, Fanny Lyckman, Felicia Frithiof och Angelica Blick. Jag ogillar skarpt bloggare som provocerar och jag är heller inget fan av "fjortisbloggar", haha.

Klicka här för att läsa Isabels blogg!