Veckans blogg - I used to be skinny

Hela tiden fick hon höra hur smal hon var, fram till dagen då hon bestämde sig för att ändra på den saken. Veckans blogg här på Nattstad - I used to be skinny - drivs av Falköpingstjejen Ellinor. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Ellinor? 
Jag är en glad, trevlig och målmedveten tjej med glimten i ögat. Jag är 16 år och bosatt i Falköping tillsammans med min mamma, pappa, storebror och alla mina djur. Jag läser första året naturvetenskap på Västerhöjdsgymnasiet. Mina drömmar är många och väldigt stora. Jag älskar kläder, är extra svag för jackor och skor. Jag har en väldigt dålig humor enligt många då jag skrattar åt det mesta. Jag tillbringar helst mina eftermiddagar/kvällar på gymmet då det är den bästa platsen jag vet. Svettlukt, hög musik, ljudet av vikter som nuddar marken... finns inget bättre!
Hur kom det sig att du började blogga? 
”I used to be skinny”, i hela mitt liv har jag fått höra hur smal jag var. En dag bestämde jag mig för att nu är det nog, jag ska visa vad jag går för. Jag skaffade mig ett gymkort och började träna på riktigt. Att hitta motivation och inspiration var då en svår grej. Jag började skriva om min egen träning och om mina mål mot en viktuppgång och en fitnesskropp. Då märkte jag att det inte bara var jag och de i min närhet som ville ha motivation och inspiration. Jag insåg hur kul det är att få inspirera andra och hjälpa dem att nå sina mål.
Vad bloggar du om? 
Jag skriver allra mest om mina träningspass och hur jag håller min motivation på topp. Om hur jag sakta men säkert ska nå min drömkropp. Men även om att fitness inte bara handlar om träning, utan att det är en livsstil. Mina älskade djur får också hänga med på ett hörn.
Varför läser folk just din blogg tror du? Bloggen motiverar folk till varför det är så viktigt att ha mål med livet och hur kul det är att träna och må bra. Folk har tröttnat lite på överdrivna och provocerande bloggar och det är raka motsatsen till min blogg.
Är det stor skillnad mellan bloggens Ellinor och verklighetens? 
Jag skulle kunna säga att jag är samma person till 100 procentmen då skulle jag ljuga. Det finns en viss skillnad mellan ”blogg-Ellinor” och ”verkliga Ellinor” men den är inte så stor. I verkligheten är jag ännu mer pratglad, öppen och skrattar tills jag gråter av lycka.
Hur skulle du beskriva bloggen?
En motiverande och inspirerande fitnessblogg. En blogg som beskriver hur viktigt det är att ta hand om sig själv och belöna sig själv när det går bra. Det viktigaste är att inte jämföra sig med andra när det gäller träning utan att se hur långt man själv kommit och fokusera på sina egna mål.Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand? 
Jag är inte en sån person som tänker efter så mycket när jag skriver utan skriver bara det som kommer upp i huvudet. Än så länge har jag inte skrivit något som jag fått ångra vad jag kommer på. Det är ju klart att alla har olika åsikter om mina inlägg, framförallt då jag skriver om ”min drömkropp”. Men då får man inte glömma att det är MIN blogg och då är det ju mina åsikter. Hur kul skulle det vara om alla tyckte lika?
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Min blogg är inte som en dagbok så därför håller jag helst kärlek, problem och alltför privata saker utanför. Ni får inte heller några ”hej idag har jag inte gjort någonting” - tråkiga inlägg.
Vad gör en bra blogg? 
För mig är en bra blogg en blogg som ger mig ett speciellt budskap. En blogg med mycket bilder och uppdateringar. HUMOR är a och o.
Berätta tre saker vi inte visste om dig? 
Har fot och öron-fobi.
Har spelat hockey, ensam tjej med endast killar, i många år.
Spelar gitarr och piano och önskar jag kunde sjunga som Beyonce. Älskar att dansa galet och sjunga (framför spegeln i alla fall...)
Har du någon förebild inom bloggvärlden? 
Inom den svenska bloggvärlden har jag det inte, men Bella Falconi (www.vitaflexlifestyle.com) inspirerar mig väldigt mycket.
Vilka bloggar läser du själv?
Klickar ibland in på Kenzas blogg för att hon är så snygg och inspirerar många unga tjejer med hennes häftiga outfits. Annars läser jag bara mina vänners bloggar för att se hur de mår och har det.
Och vilka läser du inte?
Jag läser sällan skvallerbloggar då jag tycker det är en onödig grej att lägga tid och energi på.
Varför ska man läsa din blogg?
Vill du få motivation och inspiration till din träning? Vill du få kroppen du alltid drömt om? Jag ger dig motivation och inspirerar dig. Följ även med mig på min resa mot mina mål!

Ellinors blogg hittar du här: http://nouw.com/ellinorlindstrom