Veckans blogg - Hanna Bengtsson

Veckans blogg - Hanna Bengtsson

Hon tycker om att spana in inspirerande människor på stan och drömmer om att flytta till New York eller Washington. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 20-åriga Hanna Bengtsson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Hanna?
En drömmande 20-åring från Göteborg med förkärlek för kaféhäng. Att spana in inspirerande människor på stan tillsammans med någon jag tycker om är så himla mysigt! Inspiration i alla dess former är bland det bästa jag vet. I höst börjar jag plugga till personalvetare och det ska bli sjukt kul! 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har
bloggat sedan högstadiet och då var det väl för att man var cool bland tjejerna, haha. Men sedan har jag ju fortsatt för att det är så himla roligt, det är gött att skriva av sig och kul med kommentarer. Och det bästa är att mysa in sig i arkivet ibland, det är så roligt att se tillbaka!
Vad bloggar du om?
Om allt som faller mig in! Det blir mycket shopping då jag är en riktig shopaholic. Och så blir det en del inspirationsbilder, drömoutfits och collage, bilder från mitt liv och så vidare. En blogg är bättre när den handlar om lite allt möjligt tycker jag!
Varför läser folk just din blogg tror du?
Svår fråga! Min
blogg är en blogg som jag själv hade läst och det lockar väl de som är som jag. Bilder och snygga inspirationsinlägg fastnar nog de flesta för. Och mina Dagens Look Down och New In är alltid uppskattade!  
Är det stor skillnad mellan bloggens Hanna och verklighetens?
Inte det minsta. Jag är naturligtvis inte så privat i
bloggen, men jag har aldrig varit ute efter att låtsas vara någon annan. Jag hoppas att mina bloggläsare uppfattar mig rätt, även om det säkert är svårt med bara lite text och bilder till hjälp. Jag är nog lite mer knäpp än vad som märks... 
Hur skulle du beskriva bloggen?
En blogg med lite av allt man tycker om! 
<

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Inte än... Nej, men jag ångrar inte saker så himla ofta överhuvudtaget. Onödig energi!
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Elakt skvaller, skitsnack eller annat nedvärderande.
Vad gör en bra blogg?
Bloggerskan ska för det första vara sig själv, det känns moget och verklighetstroget. Sedan ska det finnas många fina bilder, inspiration, tips, smarta texter (det måste finnas någon text!) och bloggen ska uppdateras rätt regelbundet. Men hellre färre kvalitetsinlägg än en massa blaj. Man ska känna sig uppskattad som läsare också, det är viktigt! 
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag har jobbat som
baristaStarbucks i USA. Det som får mig på världshistoriens sämsta humör är lakan som åker loss och inte är spända - usch! Jag önskar att jag någon dag ska kunna jobba med HR i Washington eller New York
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Det är ju inspirerande med bloggare som verkligen lyckats och som har det, men inte mer än så.
Vilka bloggar läser du själv?
Det blir alla möjliga bloggar jag ramlar över. Har dock inte hittat den perfekta bloggen än.. Tips mottages tacksamt! 
Och vilka läser du inte?
Många storbloggares bloggar går jag aldrig in på, de flesta är rätt tråkiga och har spårat ur.
Varför ska man läsa din blogg?
För att jag älskar att blogga och vill dela med mig! Jag tror att alla kan hitta något de gillar i min blogg. In och läs, pronto! Haha!

Hannas blogg hittar du här: http://nouw.com/dearhanna