Veckans blogg - Felicia Nilsson

Hon beskriver sin blogg som en Gott & blandat-påse - även om hon mestadels bloggar om mode. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Felicia Nilsson från Göteborg. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Felicia?
Jag är en glad och sprallig tjej från Göteborg som för inte så många månader sedan tog studenten. Jag har, som de allra flesta, ett stort intresse för mode – men jag försöker så gott jag kan att köra mitt eget race i en värld där alla är rätt så lika.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har bloggat från och till sedan jag gick i sjuan och i och med det haft en väldans massa bloggar. Det var först för ett år sedan ungefär som jag började blogga mer seriöst och då på sidan Urbanstyle. Efter det hoppade jag runt mellan olika bloggportaler under ett par månader och först nu i september bestämde jag mig för att byta till Nattstad. Jag ser min blogg som en plats där jag kan uttrycka mig i både bild och text! Jag vill inspirera andra, och att få kommentarer om att någon älskar min stil är rätt så häftigt måste jag säga!
Vad bloggar du om?
Jag bloggar mestadels om mode! Sedan, i samband med mitt stora intresse för träning och hälsa, så kommer det även inslag av det vilket är något jag ska bli bättre på då min hjärna snart svämmar över med information, tips osv. Jag vill inspirera, vare sig det handlar om mode, träning, hälsa, livet eller ens dåliga självförtroende över några finnar i pannan.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Oj, vad svårt... Jag tror att det är enkelt att hitta inspiration, realistisk inspiration! Många större bloggare har en tendens att vara otroligt uppiffade på sina outfitbilder, vilket ofta är svårt för läsare att relatera till. Självklart kan de bli inspirerade men oftast är det inte så att de sätter på sig ett par höga stilettklackar tillsammans med en väldigt fancy kappa när de ska till skolan/jobbet dagen efter. Det är enklare att rocka en skinnjacka och sneakers! Jag tycker att min stil är en blandning av slapp och simpel. Jag älskar att bryta mönster! Matcha stilar som alla inte vågar mixa, vilket jag tror andra kan inspireras av. 
Är det stor skillnad mellan bloggens Felicia och verklighetens?
Jag har valt att inte vara för personlig i bloggen utan, som jag sa innan, är mitt syfte att inspirera! Självklart kan jag vilja skriva av mig om jag har en dålig dag eller mår piss. Men jag tycker själv inte att det, i längden, är intressant att läsa en blogg som endast skriver om vad de gör dag in och dag ut, minut för minut. Jag tror att jag kommer fram igenom bloggen en del ändå, det hoppas jag i alla fall.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en Gott och blandat-påse. Lite av varje! 

Fotograf: Sanna Karimian
@sannakarimianHar du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
På en av mina gamla bloggar publicerade jag en text där jag fick en del anonyma kommenterar av människor som helt plötsligt hade en jävla massa att säga. Ursäkta ordvalet! Då valde jag att ta bort texten, och fick då istället kommentarer av människor som tyckte att jag inte borde bry mig så mycket om vad människor har att säga. Vilket de hade helt rätt i! Jag kan lova att den texten kommer att publiceras någon gång i framtiden, för om jag får säga det själv så är den rätt så klockren!
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Som sagt så skriver jag inte speciellt mycket, utan vill hellre fokusera på bilder. Men det jag anser är alldeles för personligt kommer ni aldrig att få läsa om i min blogg. Till exempel problem, inom kärlek, familj eller vad som helst. Det anser jag är min ensak.
Vad gör en bra blogg?
Jag tror att det är viktigt att hålla en bra balans mellan opersonligt och för personligt! Och att göra sin egen grej! Hitta något med dig och din blogg som gör det intressant! Gör din blogg till din egen. Sedan tycker jag att en blogg med mycket bilder är en bra blogg
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag kommer från den lilla hålan Skövde en liten bit uppåt i landet. I grund och botten är jag en riktig bonde med en västgötsk dialekt, som allt mer sällan kommer fram tyvärr. 
Jag har sjungit i stort sett hela mitt liv. Jag tror att allt började när jag började i kör, men det blev mer seriöst när jag sjuårsåldern var med i en teater. Efter det har det mestadels varit på skolavslutningar, luciatåg och så vidare. Och idag är det mestadels i duschen tyvärr, haha.
Jag är väldigt flamsig och bjuder mer än gärna på mig själv i stela sammanhang.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Inte direkt! Som sagt, det är viktigt att köra sitt eget race. Självklart kan andra inspirera men jag skulle inte påstå att jag har någon förebild. 
Vilka bloggar läser du själv? 
Oj, jag läser många! Till exempel, Angelica Blick, Elsa Ekman, Fanny Lyckman, Hanna MW och en himla massa mer. Plus mina vänners bloggar!
Och vilka läser du inte?
Förstår inte riktigt grejen med Kissie, Dessie, Paow, Blondinbella, Tyra med flera. Jag tycker inte att deras bloggar är speciellt intressanta. Jag tycker också att det är lite tråkigt att de flesta större bloggarna numera ser likadana ut på grund av att de följer alla dessa trender... Rätt så tråkigt!
Varför ska man läsa din blogg?
Jag tycker att jag har potential att bli större, om jag bara lägger manken till. Och jag tror att det är ganska lätt att relatera till mig, på många plan. Jag bjuder på en härlig blandning av sött och salt - någonting för alla helt enkelt!

Felicias blogg hittar du här: http://nouw.com/fellys