Veckans blogg - Emma Söderström

Veckans blogg - Emma Söderström

Hon beskriver sin blogg som en öppen dagbok - med en blandning av mode och träning. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är Emma Söderström från Göteborg. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Emma? 
Jag är en 16-årig tjej som bor i vackra Göteborg. Jag står just nu inför ett gymnasieval och ska tävla i USM i Friidrott om några månader. Jag har ett stort intresse för foto, kläder och friidrott
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag tackar min kamera och mitt stora intresse för fotografering. Bloggen fungerade som en fotodagbok! Jag startade en blogg när jag var ganska liten, 10 år kanske, och särskilt stora framsteg gjorde jag inte. Men ju äldre jag blev desto seriösare blev bloggandet och statistiken höjdes. Jag har bloggat på alla portaler ni kan tänka er, men för stunden finns min bloggNattstad och jag trivs bättre än någonsin.
Vad bloggar du om?
Åh, jag bloggar om så mycket! Men jag driver framförallt en livsstilsblogg och försöker blanda in mode, friidrott och inspiration. Jag ser bloggen som en öppen dagbok, dels för mig själv men också för alla andra såklart.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror först och främst att folk läser min blogg för att jag har kvalitet i mina inlägg och skriver oftast om ganska intressanta saker. Men önskar ibland att jag kunde skriva mer om mode och träning än om mitt liv. Får ofta en känsla att människor bara läser för att hålla koll på vad jag ständigt gör, och det kan vara lite obehagligt.
Är det stor skillnad mellan bloggens Emma och verklighetens?
Ingen alls, men jag tror att man ofta får en annorlunda uppfattning av bloggare. Så mycket kan uppfattas fel och ibland lyckas vi bloggare inte med vårt budskap. Jag försöker hela tiden visa min positiva och jordnära sida på bloggen. Men precis som alla andra har vi känslor och ups and downs i livet.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en stilren livsstilblogg, med bra bilder och en bra kombination av mode och träning.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Ingenting, jag står för allt jag skriver. Men många gånger har jag önskat att jag läste igenom det jag skrivit en gång till för att slippa onödiga kommentarer.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag skriver om det mesta, men jag försöker hålla min blogg personlig, inte privat. Personligheten gör bloggen intressant, men det finns gränser för hur privat man får vara. Det är väldigt viktigt eftersom bloggen står öppen för alla.
Vad gör en bra blogg?
Jag har alltid bloggat bilder med kvalitet, och bilder överhuvudtaget, och det tror jag är väldigt viktigt. Sedan tror jag att många bloggläsare ofta letar efter inspiration, så det försöker jag alltid boosta med.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej, det skulle jag inte säga. Men Kenza Zouiten kan vara den mest vackra och inspirationsfulla kvinna jag vet.
Vilka bloggar läser du själv? 
Jag läser inte särskilt många bloggar och inte särskilt ofta, men när jag väl gör det så klickar jag helst in på träningsbloggar och fotobloggar. De har ofta bäst innehåll och kvalitet. Sedan går jag gärna in och kikar på mina närmsta vänners bloggar. Jag gillar även att läsa bloggare från Stockholm, de skiljer sig så mycket från oss Göteborgs-bloggare. Ofta bli bloggar från samma stad ganska lika, tyvärr... Stockholmsbloggare visar dock annat mode och annat innehåll, vilket är väldigt inspirationsfullt!
Och vilka läser du inte?
Jag är inget stort fan av bloggar utan bilder. Bilder säger med än 1000 ord.
Varför ska man läsa din blogg?
Jag försöker hela tiden posta inlägg med kvalitet och bra innehåll. Något som skiljer sig från de flesta andra bloggar är att jag brinner för en sport, vilket jag tror är ovanligt hos mode och livsstilsbloggare, då ofta mode står i fokus. Jag hoppas ni vill kika in på min blogg och ta del av mina bilder och mitt liv!

Emmas blogg hittar ni här: http://nouw.com/emmanikelinnea