Veckans blogg - Emelie Samuelsson

Veckans blogg - Emelie Samuelsson

Hon älskar dans och shopping - och förebilden inom bloggvärlden heter Fanny Lyckman. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 20-åriga Emelie Samuelsson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Emelie?
Jag är en tjej som jämt är på glatt humör och gillar att hitta på spontana roliga saker! Jag älskar allt som har med mode och design att göra. Jag är 20 år gammal och bor en bit utanför Göteborg. Att ta fina bilder att få dela med sig av på bloggen är något av det roligaste jag vet! Speciellt outfit eller shoppingbilder!
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga främst för att det verkade som en kul grej. Jag började när jag var 14 år men då tyckte jag nästan att det var lite pinsamt... Då hade inte riktigt bloggandet blivit så stort i Sverige som det är idag! Nu bloggar jag för att underhålla och tipsa mina läsare om allt möjligt.
Vad bloggar du om?
Jag bloggar främst om kläder, shopping, saker som inspirerar mig, tips, god mat, smink och skönhet och endel glada festbilder får ibland vara med på ett hörn! 
Varför läser folk just din blogg tror du?
Oj vad svårt... Förhoppningsvis för att de gillar sättet jag bloggar på. Kanske för att jag oftast uppdaterar endel och för att de är intresserade av allt från märkeskläder till budgetfynd.
Är det stor skillnad mellan bloggens Emelie och verklighetens?
Det tycker jag faktiskt inte. Inte när det kommer till kläder och mode. Men när det kommer till det vardagliga tror jag inte att man får en bild av "hur jag är som person". Jag tycker själv inte om att läsa bloggar där det står om vad någon ätit eller tränat eller jobbat med. Det är tråkigt!
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en blogg med mycket bilder, både egenfotade men också bilder från nätet som inspirerar mig. Jag gillar att tipsa mina läsare om till exempel fynd eller skönhetsprodukter som jag själv är supernöjd med! Jag älskar designerkläder men kan samtidigt matcha ihop dem med kläder från de billigare kedjorna. 
<

 

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
När jag var yngre skrev jag endel saker som jag sedan ångrade, men det har jag lärt mig av nu i efterhand, haha!
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag skriver inte så mycket i min blogg, det är oftast bilder som får tala. Ni får se mina vänner, familj och andra genom bilderna så det enda i så fall är väl kärlekslivet jag inte delar med mig av (Kanske för att jag inte har pojkvän just nu). Men innan när jag bloggade delade jag med mig av sådant också!
Vad gör en bra blogg?
Enligt mig är det viktigt med uppdatering och snygga bilder! Hellre färre bilder med bra kvalitet än massor av sunkiga mobilbilder! Jag gillar att läsa om shopping och se hur andra matchar ihop olika plagg.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Oj vad svårt!! En av mina favoritsysselsättningar är dans, favoritstilen är Dancehall! Jag är lite utav en Shopaholic... Det finns alltid lite plats kvar att fylla i min garderob! Jag har alltid musik på runt om mig, antingen i bilen, i iPhonen eller på datorn. Jag älskar rap och hip-hop, men lyssnar på det mesta. Det som spelas just nu på min Spotify är A$AP Rocky, Oskar Linnros och Klingande. 
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Min största förebild är Fanny Lyckman. Hon slutar aldrig förvåna och inspirera mig! Älskar att hon blandar rått med det lite snyggare på ett feminint sätt. Hon har också börjar designa lite, vilket är en av mina största drömmar!

Vilka bloggar läser du själv? 
Jag läser Fanny Lyckmans, Kenzas, Kissies och Angelica Blicks varje dag. Fannys, Kenzas och Angelicas för inspiration, Kissies för att det är roligt. Stockholm Streetstyle kikar jag också in på ibland!
Och vilka läser du inte?
Jag läser inte vardagliga bloggar utan mest de som ger mig någon slags inspiration! Skvallerbloggar läser jag inte heller, det ger mig inget!
Varför ska man läsa din blogg?
För att jag brinner för det jag gör, och för att jag tar mig tid att svara på mina läsares frågor! Desto fler läsare man får desto roligare är det ju faktiskt att blogga!

Emelies blogg hittar du här: http://nouw.com/mlisamuelsson