Veckans blogg - Ellinor Gullbrandsen

Veckans blogg - Ellinor Gullbrandsen

Hon gillar Tyra och Blondinbella, men har aldrig läst Kissies blogg. Och hon tycker att en bra bloggare ska våga bjuda på sig själv. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 17-åriga Ellinor. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Ellinor?
Va? Finns det folk som inte läser min blogg?! Skämt åsido. Jag är en 17-årig tjej som är bosatt i Växjö och går andra året på Katedralskolan, inriktning samhäll/idrott. Jag gillar att umgås med mina nära och kära, träna, shoppa och ha roligt på alla sätt och vis. Mina vänner skulle nog beskriva mig som en galen tjej utan några gränser, som även är snäll och omtänksam. Jag har lätt tillskratt och älskar att få folk att skratta.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga för att jag gillar att skriva och om jag har något som jag tänkt på länge så är det skönt att skriva det på bloggen.
Vad bloggar du om?
Min blogg handlar om min vardag och jag är mig själv till 100 %. Det kan vara allt ifrån vilken färg jag valde på strumporna till djupa texter om kärlek.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att folk läser min blogg just för att jag är mig själv och för att jag bjuder på mig själv.
Är det stor skillnad mellan bloggens Ellinor och verklighetens?
Jag har en tendens att inte tänka innan jag säger något, så det är väl framför allt det då. I bloggen hinner jag läsa igenom det jag skriver innan jag publicerar det, men det kan jag inte i verkligheten. Jag är även lite mer oseriös och mer som en clown utanför bloggen, annars är det ingen större skillnad.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Hmm.. Jag skulle nog vilja beskriva min blogg som en rätt vanlig blogg ändå, bortsett från att jag kan få spratt och skriva ner lite tankar som snurrar i huvudet på mig.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, aldrig. Eftersom jag står för allt jag skriver i min blogg så har det aldrig hänt, men det kanske kommer hända i framtiden. Vem vet det nu?
<

 
Vad får vi inte läsa idin blogg?
Jadu… Jag skriver ju som sagt lite allt möjligt i min blogg, men inte om sådana saker som kan drabba min framtid. Det gäller ju att tänka lite på vad man skriver eftersom man aldrig vet vem som sitter där bakom skärmen och läser.
Vad gör en bra blogg?
En bra bloggare, enligt mig, är en person som vågar bjuda på sig själv och även lägger upp mycket bilder i stället för jättemycket text. I min förra blogg var jag väldigt oseriös i början, men sedan blev det mer seriöst och då bytte jag till nouw.com. Jag la upp lite videoklipp då och då i min gamla blogg, men har hittills inte gjort det på min nuvarande blogg. Jag tycker det är väldigt underhållande att kolla på, samt att göra videoklipp.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
När jag var fem år gjorde jag min första ’’skönhetsoperation’’. Jag opererade mitt öra eftersom det stod ut som ett "dumboöra".
Jag har aldrig i hela mitt liv färgat mitt hår, vilket är riktigt skönt!
Jag sover fortfarande med min gosehund som jag fick när jag gick i trean på lågstadiet.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Jag läser ingen blogg dagligen längre som jag gjorde förr, men jag har alltid gillat Tyra och Blondinbella. De är två självsäkra personer som står för vad de tycker och försöker få tjejer som läser deras bloggar att inse att de duger som de är.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser ingen blogg längre eftersom jag prioriterar viktigare saker. Innan läste jag dock Kenzas, Paows och Hugo Rosas, men det var ju för ett tag sedan. Nu kanske jag surfar in på lite olika bloggar då och då istället.
Och vilka läser du inte?
Jag har aldrig läst Kissies blogg och kommer förmodligen aldrig göra det heller. Jag tycker att hon är en rätt patetisk människa som hela tiden ska trycka ner andra för att själv må bättre.
Varför ska man läsa din blogg?
Man ska läsa min blogg just för att jag är mig själv i varje inlägg. Jag bjuder på mig själv och har hyfsat mycket bilder. Nu har jag även funderat över att börja göra videoinlägg igen som jag gjorde på min förra blogg, så håll utkik!

Ellinors blogg hittar du här: http://nouw.com/ellinorgullbrandsen