Veckans blogg - Elisabeth Ågren

Veckans blogg - Elisabeth Ågren

Hon beskriver sin blogg som en stor fruktsallad, har ridit sedan hon var fem år och är väldigt sällan sur. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 18-åriga Elisabeth Ågren. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Elisabeth? 
Elisabeth, vem är det...? Gud, detta måste vara den svåraste frågan någon kan ställa mig. Jag vet inte hur jag ska beskriva mig själv riktigt men jag tror, haha, att jag är snäll, omtänksam, lite blyg och glad. Jag är väldigt sällan sur. Mina föräldrar skulle säkert beskriva mig som lite bitter emellanåt men det är väl för att de är just föräldrar. Jag vet oftast vad jag vill och avskyr när folk försöker printa in sina åsikter för att mina inte stämmer överens med deras. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga med min kompis Andrea för hur länge sedan som helst. Jag kommer inte riktigt ihåg varför jag började men har för mig att jag ville blogga om hästutrustning då jag på den tiden var en riktig liten hästnörd.
Vad bloggar du om?
MIG. Haha. Jag bloggar om mig och mitt liv och allt som kommer med det. Då är frågan vad som händer i mitt liv? Pojkvän, vänner, hästar, skola och så lite mode. Usch gillar inte att skriva att jag bloggar om mode då jag inte är någon direkt "fashionista" men jag tycker att det är väldigt roligt att göra collage och så vidare.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Bra fråga. Förmodligen för att de finner något som verkar intressant med mitt liv. Kan dock inte riktigt förstå det för jag gör ju inget som är speciellt WOW... Men sedan är det nog ganska många ridmänniskor som följer mig, och de följer mig nog bara för att de har följt mig under en så lång tid och kan inte längre slita sig! 
Är det stor skillnad mellan bloggens Elisabeth och verklighetens?
Jaa... Jag är ju inte jättepersonligen i bloggen och i verkligheten är jag nog lite mer känslig. Jag har alltid nära till skratt och motsatsen till skratt, kanske inte så att jag börjar snyfta för ingenting men jag är känsligare i verkligheten. Sedan tror jag att jag kan uppfattas som ganska ytlig i  bloggen men jag tänker väldigt mycket. Det lät ju lite konstigt men jag är mer en "thinker" än en "talker".
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en stor fruktsallad. Apelsiner, päron, bananer, vindruvor - ah ni fattar. Du finner allt möjligt i min blogg. Du får läsa om mig och min häst Quite A dame a's resa i med och motgång, om mig och mina vänner, om mig och min pojkvän - om mig och mitt liv. Huvudingrediensen är jag. Det kan ju låta lite egoistiskt kanske men det är trots allt jag som skriver bloggen.
 

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, egentligen inte. Visst, när jag var mindre skrev jag kanske lite osmartare saker någon gång ibland, typ som att om man handlar på Hööks (en hästaffär med fina grejer till bra priser) så är man en nolla. Dock var de den tidens provokation inom häst-blogg-världen. Men jag har aldrig skrivit något som jag bara vill sjunka genom jorden för.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Personliga åsikter, mitt personligaste liv. Tror dock att bloggen skulle växa om jag skrev lite personligare för folk som läser vill komma en nära, kunna relatera till ens känslor och lära känna en på ett personligare plan för att verkligen finna intresse i att fortsätta läsa bloggen. Sedan skriver jag väldigt lite om skolan för jag är så trött på den och vill inte älta den på min blogg.
Vad gör en bra blogg?
Personlig, tips, bra bilder, åsikter, collage med snygga kläder. Det finns egentligen inget tråkigare än att läsa om någons "perfekta" 7 till 16-liv - "Idag vaknade jag, gick till jobbet, sen somnade jag, och juste - jag har varit på strålande humör hela dagen".
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Känns som att jag avslöjat det mesta om mig i min blogg. Men ska försöka hitta något...
När jag var väldigt, väldigt liten så klippte jag av mig min nästipp.
Jag är så otroligt jäkla kär (det vet man nog i och för sig om man läser min blogg...).
Jag har ridit sedan jag var fem år.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej, det har jag nog inte.
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser mina vänners: Linns, Nellies, och Nicholais bloggar. Dessa bloggarna läser jag för att de är mina vänner och vi alla tre har samma intresse - hästar. Sedan läser jag även några få av bloggarna som ligger här på Nattstads topplista och dessa bloggar läser jag för att jag tycker att tjejerna som skriver dem verkar ha fina personligheter sedan så har de även fina kläder!
Och vilka läser du inte? 
Jag läser inte någon av de här största bloggarna "som alla läser"; Kenza, Kissie, Blondinbella och så vidare. Jag tycker att deras bloggar är uttråkande så därför läser jag dem inte.
Varför ska man läsa din blogg?
För att den är kick-ass-grym!! Nej, oj nu kanske jag tog i men om man vill läsa om allt möjligt så ska man läsa min blogg. Den har ingen strikt ram utan det kan komma upp nästan vad som helst i den vilket antingen kan vara charmigt - eller irriterande för vissa.

Elisabeths blogg hittar du här: http://nouw.com/elisabethagren