Veckans blogg - Daniela Ramirez

Veckans blogg - Daniela Ramirez

Här bloggas det om mode, inspiration och livet - Lever denna tjej tonårsdrömmen? Hon är personlig men inte privat och älskar långa nätter på dansgolvet. Veckans blogg här på Nattstad är Daniela Ramirez Ekholm. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Daniela?
Jag är 16 år, går första året på gymnasiet i Göteborg, är lyckligt kär, älskar mysiga fikor och långa galna nätter. Jag är helt enkelt en vanlig tonåring skulle jag vilja påstå!

Hur kom det sig att du började blogga?
När jag startade min första blogg när gick jag i 5:an, då startade jag den för att min mamma bloggade och jag tyckte det verkade coolt. Jag slutade blogga när jag gick i 7an men började igen efter ett halvår ungefär. Då var anledningen att jag hade väldigt många tankar som jag ville dela med mig av, jag mådde inte så bra under en period, men bloggen hjälpte mig! Idag bloggar jag för att dela med mig av mitt liv och för att jag älskar allt som har med mode att göra!

Vad bloggar du om?
Jag bloggar om det som faller mig i smaken för stunden. Oftast mina dagar, mycket mode/inspiration, outfits och shopping! Men ibland kan det även trilla in personliga tankar om olika ämnen som jag tror de flesta ungdomar kan känna igen sig i. Jag älskar även att dela med mig av tips!

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Svår fråga… Jag försöker att blogga om det jag själv tycker är intressant att läsa om på en blogg, vilket är just kläder och ens liv!

Är det stor skillnad mellan bloggens Daniela och verklighetens?
Nja. Jag försöker att inte vara allt för personlig, kan tycka det är lite läskigt ibland att man inte vet vilka som läser ens blogg. Vill ju helst inte dela med mig av när jag är ledsen osv, vill ju att man ska bli glad av att läsa min blogg! Men jag tror folk glömmer bort ibland att vi bloggare faktiskt också inte mår så bra ibland, ingen är perfekt. Men annars är det nog inte så står skillnad mellan bloggens Daniela och verklighetens! Tror man märker i bloggen att jag är en glad tjej som njuter av livet!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Jag shoppar, unnar mig god mat, har världen bästa vänner och en snygg pojkvän! Och allt detta delar jag med mig av i bloggen! Försöker alltid att fånga vardagens glimtarna i bild! Vågar man skriva att min blogg är lite av en tonårsdröm?

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Både jag och nej. Ibland har jag varit lite för öppen vilket väckt många reaktioner, men det har bara tagit mig till den platsen jag är idag! Så nej, egentligen inte.


Vad får vi inte läsa i din blogg?
Hmm, jag tycker jag är väldigt varierad, som sagt så bloggar jag om det som faller mig i smaken för stunden. Men politik och drama håller jag gärna utanför bloggen!

Vad gör en bra blogg?
Uppdaterar varje dag, lyssnar på sina läsare, svarar på frågor och är inte allt för opersonlig. Jag tycker det är viktigt att man visar bilder på sig själv! Läste en tjejs blogg under ett tag och i våras så träffade jag henne på ett litet event, hade ingen aning om att det var hon förens hon sa sitt namn, just för att hon knappt visat sitt ansikte på bloggen!

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag kan flytande spanska.

2. Jag kan sjunga lilla snigel med munnen stängd.

3. Jag knackar alltid någon 3 gånger i ryggen om de trampar på en A brunn, det betyder otur annars, hehe…

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Favorit bloggen är http://jannideler.com, jag hinner nästa aldrig läsa bloggar, men när jag väl gör det så läser jag 20 bloggar typ! Och då är det oftast vänner och vänners vänner.

Varför ska man läsa din blogg?
Man ska läsa min blogg för finna daglig inspiration, både i vardagen och inom kategorin mode! Jag tror jag min blogg är en blogg för alla!

Besök hennes blogg här: /nouw.com/danielalouise