Veckans blogg - Charly Bogren

Hon älskar hundar - och att shoppa. Däremot är hon livrädd för igelkottar. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 22-åriga Charly. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Charly?
Jag är en 22-årig tjej som bor i Helsingborg med sambon (hunken) Pierre och mina två hundar. Mitt stora intresse här i livet är hundar och jag engagerar mig ideellt i en organisation från Irland som tar hand om hemlösa hundar. Min ena hund är hämtad just från den organisationen. Mitt andra stora intresse är mode (shoppa). Jag har ett galet begär att dra mitt kort i butiker! Jag är en tuff brud i lyxförpackning med mycket skinn på näsan.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid varit en färgstark person som gillat att yttra mina åsikter där det hörs. Syns man inte så finns man inte är mitt motto. Och jag tänkte att en blogg skulle passa mig perfekt.

Vad bloggar du om?
Mode, mina hundar, mina resor och mina vilda partykvällar med vänner.

Varför läser folk just din blogg tror du?
För att de antingen hatar mig eller älskar mig. Jag har mycket skinn på näsan och alltid svar på tal. Alla klarar inte riktigt mitt sätt att skriva och hur jag uttrycker mig i bloggen. Jag kan vara aningen provocerande. Jag har väckt mycket blandade reaktioner genom åren då jag bloggat.

Är det stor skillnad mellan bloggens Charly och verklighetens?
Det håller jag för mig själv.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Ytlig. Mycket utseende och modesnack. Men samtidigt fylld med åsikter.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Aldrig.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag gillar inte när läsare blir för intima. Som när de börjar fråga om var jag jobbar och om de kan få komma och hälsa på mig på jobbet. Sådana privata saker har jag börjat hålla mer för mig själv. Privatliv är ändå privatliv.

Vad gör en bra blogg?
Snygga, stora, bra och mycket bilder, en snygg design och självklart en person som får en att vilja se mer. Man ska väcka ett ha-begär hos läsarna. Annars kan man lika gärna lägga ner bloggen och satsa på något annat.

Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag är LIVRÄDD för igelkottar.
Jag var nära att medverka i TV-programmet ”Ung och bortskäm” men tackade nej i sista stund.
Jag sitter alltid på toa med öppen dörr

Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej, faktiskt inte.

Vilka bloggar läser du själv?
Jag är en periodmänniska så det är otroligt olika vilka jag läser eller inte. Kissies är nog den bloggen jag är inne på mest, av den anledningen att jag tycker att det är så fruktansvärt kul att hon lyckas provocera så många människor av ingenting. Jag fascineras över mänskligheten på det sättet. Att det finns så dumma människor som faktiskt blir upprörda. Annars älskar jag itsmeyourdani's blogg, hon är stencool. Sedan läser jag runt bland lite vänners bloggar utöver det.

Och vilka läser du inte?
Kenzas. Jättesnygg tjej, men tyvärr DÖTRÅKIG blogg.

Varför ska man läsa din blogg?
För att jag väcker känslor hos alla, jag är inte mellanmjölk. Du kommer antingen att hata mig eller att älska mig.

Charlys blogg hittar du här: http://nouw.com/yorks