Veckans blogg - Cecilia Avenstam

Veckans blogg - Cecilia Avenstam

Hon älskar att gå omkring osminkad och ligga hemma en lördagskväll. Men hon tror att folk har en helt annan bild av henne. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 20-åriga Cecilia Avenstam. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Cecilia?
Folks första intryck av mig är att jag är ytlig, har hybris som räcker åt halva Göteborg och att jag inte står i kö. Men egentligen är jag en tjej som älskar att gå omkring osminkad, ligga hemma en lördagskväll istället för att ta fyllan, umgås väldigt gärna med min familj och lagar mat med pappa. Jag är extremt ordningsam och har ett kontrollbehov som antagligen inte är speciellt hälsosamt.
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga för att få ut mina tankar och känslor i ord när jag hade en väldigt jobbig period. Allt blev så mycket lättare när jag kunde läsa mina egna tankar och dela med mig av mitt liv, få respons och sen veta att man inte var ensam om vad man kände.
Vad bloggar du om?
Min blogg handlar om allt i mitt liv och min vardag. Så allt från senaste shoppingen, utgångar och vad jag äter till lunch till jobbiga händelser.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag tror att folk läser den för att jag skriver mycket personliga inlägg och även om mitt förflutna då jag hade en del problem. En del personer har sagt till mig att jag hjälpt dem med att komma ur ett beroende och fått dem att se annorlunda på saker och ting. Att jag har blivit en slags förebild. Att allt kring Avenyn och utelivet inte alltid är så glamouröst som man kan tror och att det är väldigt lätt att hamna fel.
Är det stor skillnad mellan bloggens Cecilia och verklighetens?
Jag är nog mer provocerande i bloggen än vad jag är i verkligheten, annars är det samma Cecilia rakt igenom.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Personlig livsstilsblogg som innehåller en bit av ALLT. Jag tror att alla kan läsa min blogg och hitta något som de finner intressant!
<

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Jag har skrivit mycket dumt i mina dagar men det är nog inget jag ångrar egentligen. I vissa inlägg har jag varit lite för personlig och det har slagit tillbaka på mig själv och jag har fått mycket skit för det. Men nej, jag ångrar ingenting. Innan jag publicerar ett inlägg sitter jag alltid och läser igenom det jag skrivit och tänker en eller två gånger innan jag trycker på publicera. Visst att jag har skrivit saker som har skadat andra och jag har sabbat relationer för att jag ville skriva gossip då jag under en period tyckte att det var jävligt ball. Men nu antar jag att jag har mognat lite och tycker inte att det är "värt".
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Mina läsare får läsa om allt som händer, det är inte ofta jag väljer att inte skriva om saker. Enda undantaget skulle väl vara att min familj inte är med speciellt mycket i bloggen då de själva inte vill det. 
Vad gör en bra blogg?
Personliga inlägg och mycket häftiga bilder. Jag vill kunna bli inspirerad och känna att bloggen ger mig något. 
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag tror att man får en bild av mig genom bloggen att jag är väldigt tjejig, fixar naglarna och shoppar hela dagarna. Men egentligen älskar jag att hänga med mina närmsta, dricka öl och kolla film.
Sen är jag extremt mörkrädd och har nattlampor som lyser hela natten...
Varje morgon måste jag alltid lyssna på en massa glad musik för att komma in i en bra stämning. Låtar som Call me maybe och Repa skivan sätts på högsta volym och jag dansar omkring med tandborsten i munnen och sjunger högt.
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej, faktiskt inte. Jag försöker vara mig själv och inspireras av det som händer runt omkring mig istället. 
Vilka bloggar läser du själv?
Jag läser väldigt många bloggar, allt från Blondinbellas och Kissies till många vänners bloggar. Har säkert 30-40 bloggar jag prenumererarvarje dag via Blogkeen
Och vilka läser du inte?
Eh, har inte lagt det på minnet...
Varför ska man läsa din blogg?
För att den är äkta och innehåller allt. Sen är den faktiskt rätt bra också!

Cecilias blogg hittar du här:
http://nouw.com/avenstam