Veckans blogg - Anqelica Gidlöf

Veckans blogg - Anqelica Gidlöf

​Hon bor i Spanien och spenderar sina dagar på photoshoots och inspelningar. Hon driver en blogg med inriktning mode. Tjejen bakom veckans blogg här på Nattstad är 22-åriga Anqelica Grindlöf. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Angeliqa?
Jag är en 22 årig svensk tjej som flyttade till Spanien (Mallorca) för 14 år sedan med min mamma,pappa och syster. Förstod ingenting då men nu är jag en liten spaniorska som mina föräldrar kallar mig haha. Bor tillsammans med mina kompisar i storstaden Madrid på vintrarna och njuter av de härliga stränderna på Mallorca över sommrarna. Är väldigt mode intresserad och jobbar som stylistassistent på reklam/film inspelningar på olika produktions företag. Min stora dröm sedan flera år tillbaka är att bli pilot och jag hoppas på att snart börja utbildningen i Madrid. På min fritid gillar jag att resa lite överallt, som Balearic öarna här runt omkring, över Europa med mina vänner och jag älskar även att åka till olika musik festivaler.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid varit intresserad av bloggar. Jag blir väldigt inspirerad av att läsa andras bloggar och vill även själv kunna bidra med inspiration andra. Varje gång jag ser något plagg så tänker jag: "Oh detta vore snyggt att matcha med det och det…" och det är kul att få bjuda med sig av mitt tänkande i min blogg. Jag började en spansk blogg på spanska ELLE men ändrade till svensk blogg för det är inte så populärt att blogga i Spanien, men därför skriver jag på engelska så att alla min internationella läsare kan förstå.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar mest om mode, inspiration, mina långa inspelningsdagar, mycket outfitbilder, olika photoshoots och lite om livet med mina vänner och min lilla Chihuahua Zowie.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Hmm… Kanke för att jag har ett lite annorlunda liv. Jag bor där jag bor, nödvändigtvis inte bättre eller sämre än något annat - Men Spanien är lite mer annorlunda som sagt, haha. Sedan hoppas jag på att de läser min blogg för det gillar det jag gör och mina bilder.

Är det stor skillnad mellan bloggens Angeliqa och verklighetens?
Nej, det är det tycker jag inte. I min blogg skriver jag om vad jag gör, vad jag tycker, vad jag gillar och vad jag har på mig etc… Så jag är jag hela tiden.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en inspirerande blogg med stora bilder, mycket inspiration, outfits, tips på kläder, olika affärer och märken, blandat med mycket av min livstil.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, det har jag aldrig gjort eftersom jag inte skriver mycket om mitt privata liv.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag kommer aldrig att skriva om personliga problem med vänner,familj eller pojkvän. Det är för privat att prata om med människor jag inte vet vem dom är. Så det är sakerna ni inte kommer få läsa om.

Vad gör en bra blogg?
En bra blogg enligt mig är den som har bra kvalité, stora bilder, bra klädsmak, mycket uppdatering och som verkligen jobbar för göra bra inlägg.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Min stora dröm sedan jag var 7 år är att bli Pilot.
2. Har ett tics då jag måste säga "peppar peppar ta i träd" och knaka mig i huvudet eller i bordet varje gång jag tänker eller säger något illa… Kan hända 30 gånger om dagen. Sjuuukt störande!!
3. Jag har dyslexi, kanske därför ni hittar lite stavfel då och då ;)

Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Min största förebild är Jill Wallace som har Little black boots bloggen, tycker hon har en perfekt klädstil och är så läcker!

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Mina favoriter är "Little Black Boots", "Sincerely Jules" och min systers blogg såklart, älskar deras stil, bilder och designen av deras bloggar gör det mycket intressant. För mig är det jätte viktigt att bloggaren har en bra klädstil, då kan jag fastna direkt men annars är det svårt.

Varför ska man läsa din blogg?
För att få inspiration och tips om speciellt kläder. Ni kan följa mitt liv i Spanien fullt av roliga inspelningar, photoshoots, vackra öar och stora staden!

Ni hittar hennes blogg här: http://nouw.com/angiesmemoires