Veckans blogg - Anna Wallin

Hon beskriver sin blogg som en blandning mellan en foto- och en stilblogg. Och som en blogg med mycket bilder och inte så mycket text. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 19-åriga Anna Wallin. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Anna?
Jag är en glad och sprallig tjej som alltid, av någon anledning, lyckas ha många bollar i luften samtidigt. Är det inte skola (som jag nu dock precis gått ut) så är det träning, bloggen, fotograferingar, kompisar eller andra saker.
Hur kom det sig att du började blogga?
När jag konfirmerade mig fick jag en systemkamera och sedan dess har foto varit ett stort intresse för mig. Jag tyckte det var så tråkigt att bilderna bara skulle ligga i mappar på datorn så jag bestämde mig för att starta en fotoblogg!
Vad bloggar du om?
Tidigare var det mest foto men nu har det utvecklats till lite mer stil och vardag. Jag försöker dock alltid att se till att ha bra tagna bilder på bloggen då det i grunden är en fotoblogg.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Förhoppningsvis för att de inspireras av mina bilder, kanske även min stil, vad vet jag?
Är det stor skillnad mellan bloggens Anna och verklighetens?
Jag hoppas inte det. Det är svårt att veta om man lyckas förmedla sig själv men jag gör så gott jag kan.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en blogg med mycket bilder och inte så himla mycket text. En blandning mellan en foto- och stilblogg.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Inte vad jag kan komma på. Än så länge har jag inte skrivit så jättepersonliga saker utan fokuserar mer på själva bilderna.Vad får vi inte läsa i din blogg?
I hela mitt liv har jag hållit på med orientering. Jag tränar rätt mycket men det är inte något jag lägger fokus på i bloggen. Det mest personliga är väl inte heller något jag kommer att skriva om.
Vad gör en bra blogg?
Bra tagna bilder, foto blandat med mode och gärna lite underhållande.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag elitsatsar inom orientering. Mitt drömyrke är att göra musikvideos eller något sånt roligt. Jag älskar Österlen.
Har du någmon förebild inom bloggvärlden?
Sofi Fahrman, big fan!
Vilka bloggar läser du själv?
Sofis Snapshots, Andrea Badendyck, Shopping and fashion och lite fotobloggar. Jag läser mycket mer bloggar än så men detta är mina favoriter. Bra stilbloggar med mycket bra tagna bilder, speciellt Sofis Snapshots.
Och vilka läser du inte?
Träningsbloggar. Tycker det har blivit alldeles för stor hets kring träning det här året. Att man ska få den perfekta smala kroppen verkar vara prio ett och det är inget jag känner att jag vill läsa om även fast jag tränar mycket själv.
Varför ska man läsa din blogg?
Jag kör på kvalitet framför kvantitet i bloggen vilket innebär att jag lägger mycket tid på varje inlägg med bra tagna bilder och lagom mycket text. Jag bloggar om det som kan tänkas vara intressant att veta och läsa om mig. Med foton, kläder och stil hoppas jag inspirera andra tjejer och kanske killar med!

Annas blogg hittar du här: http://nouw.com/Wallinphoto