Veckans blogg - Angelica Barwich

Hon lever för sushi och kinamat. Har flyttat över tio gånger. Och har en hemlig tatuering. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Angelica Barwich. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Angelica?
En tjej som går andra året på gymnasiet med inriktningen juridik, har bloggat sedan hon var liten och bor med en stor familj i ett hus lite utanför Stockholm. På min fritid gillar jag att vara med kompisar, shoppa, resa, fota och dricka cola. Jag driver en blogg som handlar om mitt liv och min passion för kläder, kinamat, serier och killar. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga när jag var cirka 12 år då var det mest för att alla hade en blogg och jag tyckte att det verkade som en kul grej. Men jag har hoppat från bloggportal till bloggportal hur många gånger som helst, haft nya bloggar varannan vecka, fast känner att jag har blivit bättre på det jag gör.
Vad bloggar du om?
Mitt huvudämne i bloggen är mode, jag älskar att skriva om mode, ge tips och vara en inspiration till läsarna. Jag bloggar också om min vardag, mina kompisar, vad jag gör på fritiden och all denna mat jag stoppar i mig, lever för sushi, kinamat och friterat.
Varför läser folk just din blogg tror du?
Jag hoppas att dom läser den för att dom gillar det jag gör, att dom tar del av mina tips och känner sig delaktiga i min bloggning. Jag älskar att få kritik från läsarna för jag ser kritiken som en möjlighet till att förbättras.
Är det stor skillnad mellan bloggens Angelica och verklighetens?
Jag tycker att jag är ganska personlig i bloggen, men inte för mycket. Jag gillar alla kläder jag lägger upp och tipsar om sådant som jag själv har testat på och som jag tycker är bra. Så nej, det är inte jättestor skillnad. 
Hur skulle du beskriva bloggen?
Som en blogg där jag försöker rikta mig så mycket jag kan till läsarna, jag skriver sånt som jag själv skulle vilja läsa, försöker att uppdatera så ofta som möjligt och skriver bra och väl förberedda inlägg. 
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, det tror jag faktiskt inte att jag har. Om jag har det så har jag bara gått in och ändrat det eller tagit bort inlägget. Det kan ha hänt att jag skrivit ut något för flera månader sedan som jag ångrar nu, men inget som jag kommer på så här.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Man får inte läsa så mycket om min biologiska pappa i bloggen då jag inte vill ha så mycket med honom att göra. Man får inte heller läsa så mycket om min familj, den är ganska komplicerad kan man säga så har valt att inte ta upp den så mycket i bloggen. ​


 Vad gör en bra blogg?
Att ha med många olika kategorier. Om man har en blogg med mycket innehåll och olika inriktningar så hittar man fler läsare. Fler hittar just det dom vill läsa om.
Berätta tre saker vi inte visste om dig?
Jag har blivit polisanmäld (har skrivit inlägg om det).
Jag har flyttat över tio gånger.
Jag har en tatuering som mamma inte vet om. 
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Blondinbella, helt klart! Jag tycker att allt hon gör är underbart, hon skriver böcker, hon gör ett fantastiskt arbete med sin blogg, hon har egna företag, har en egen tidning, har egna märken som tillverkar smycket, kläder och i höst lanserar hon skönhetsprodukter. Hon ska gifta sig snart och få barn. Dessa är bara några utav alla grejer hon gör och jag tycker att hon verkar vara en hur bra människa som helst. Jag tror att hon är en förebild för ganska många. 
Vilka bloggar läser du själv? 
Kenzas - Jag tycker att även hon gör ett bra jobb. Hon är snygg och lägger upp jättefina bilder. Sedan läser jag massa småbloggar som jag kikar in på lite då och så, de har bra modetips, bilder och dylikt. Och så läser jag Classes (classe-kinzakenza.blogspot.se)  - Han skriver ganska mycket skvaller, hänger ut lite folk då och då, eskorter, pengar och champagne. Jag tycker att den är rolig att läsa.
Och vilka läser du inte? 
Det finns vissa bloggar som jag inte läser men inga jag kan sätta fingret på. Men det är väl dom här bloggarna som ägs av yngre tjejer som inte riktigt vet hur man lägger upp en blogg. Dom skriver slarviga inlägg, designar med jobbiga färger och gör dåliga inlägg med bara bilder på dem själva. Jag gillar inte heller bloggar som bara handlar om vad man gjort på dagarna för jag tycker inte att det är intressant över huvud taget. Nu är det inte meningen att hänga ut någon och sätta dessa i en grupp, men det är väl en smaksak.
Varför ska man läsa din blogg?
För att jag bloggar i olika kategorier, jag försöker alltid få med lite humor i mina inlägg så att jag gör ett bra intryck, jag vill svara på alla frågor jag får och hjälpa läsarna och jag lägger upp värda inlägg med fina och bra bilder.

Angelicas blogg hittar du här: http://nouw.com/onlyangelica