Veckans blogg - Andrea Raduta

Hon älskar kläder och musik, men inte för varmt kaffe. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad är 19-åriga Andrea. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Andrea? 
Oj det här var en bra fråga. "A wierdo but I'm real tho" och ”A real daydreamer”. Men kortfattat så är jag godhjärtad och glad. Blyg ibland men annars en väldigt social tjej. Jag ÄLSKAR kläder/mode och musik, stort intresse för makeup, bryr mig väldigt lite om vad andra tycker och tänker om mig (”I live to please myself and nobody else”) och är väldigt ärlig. Jag gillar även att lyssna på andra och ge råd. Sedan har jag ett stort problem med personer som dömer andra människor i förväg.
Hur kom det sig att du började blogga? 
Jag började såklart blogga (och gör fortfarande) för min absolut egna skull. Vem tycker inte
att det är roligt att se vad man hittat på förr eller hur man nu har skämt ut sig, haha. Det finns även
inget skönare än att skriva av sig ibland. Alla borde testa det! Men den absolut största anledningen till varför jag började blogga var för att samla all min musik på ett och samma ställe. Fast ibland så filosoferar jag för mycket. Jag sitta och fundera över varför vi människor finns, vad är vatten egentligen, varför är vissa människor idioter, osv. Sjuka saker… och om man lyckas få fler läsare så kanske man lyckas med fler responser. Därför började jag skriva här på Nattstad. Kanske lyckas kidnappa en eller flera nya läsare. Det är ju kul att få dela med sig av något som någon annan också kanske gillar.
Vad bloggar du om
Mig och min "speciella" vardag såklart, haha. Nej, men nyaste musiken och videoklippen (oftast hiphop/rnb/rap/dancehall/reggae/reggaeton), kläder, smink, vardag, åsikter, lite gott och blandat helt enkelt.Varför läser folk just din blogg tror du? 
Ärligt så har jag absolut ingen aning. Samma intressen kanske? Jag tycker att det ska ta och komma in fler kommentarer på bloggen med svar på just denna fråga!
Är det stor skillnad mellan bloggens Andrea och verklighetens? 
Nej det tycker jag absolut inte.
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Jag kan inte minnas att jag har skrivit något jag ångrar men sedan så kan ens åsikter alltid ändras. 
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Problemen som uppstått/uppstår i familjen.
Vad gör en bra blogg? 
Ärlighet varar längst och att lyssna på läsarna om det är något speciellt som önskas.
Berätta tre saker vi inte visste om dig? 
Jag häller alltid kallt vatten i mitt kaffe (gillar det ljummet).
Jag har aldrig haft en pojkvän.
Jag har åkt utomlands minst en gång varje år sedan jag föddes.
Har du någon förebild inom bloggvärldenNej.
Vilka bloggar läser du själv?
Det varierar väldigt mycket och jag har antagligen lyckats följa med strömmen. Jag följer inte dem dagligen men exempelvis Kenzas, Kissies, Jessica Lauren, Ninamariwany, DJamila, Itsmeyourdani.
Och vilka läser du inte?
Vet inte namnet på de jag inte följer ju, men antagligen fanns där inget intressant som jag fastnade för.
Varför ska man läsa din blogg?
Varför ska man inte läsa den? Nej skämt åsido… Jag hoppas att där finns något litet i alla fall, som skiljer den från alla andra bloggar och som gör den läsvärd. Självklart ska man även läsa den för att den är ärlig! Over & Out!

Andreas blogg hittar du här: http://nouw.com/andrea.d.raduta

Skribent
Lina Norman